​Tehnicianul Arsene Wenger, despre care presa germană a scris miercuri că este favorit pentru a prelua conducerea echipei Bayern Munchen în locul lui Niko Kovac, a fost refuzat de gruparea bavareză, relatează L’Equipe.

Arsene WengerFoto: arsenal.com

“Arsene Wenger l-a sunat personal pe Karl-Heinz Rummenigge miercuri după-amiază pentru a-şi arăta interesul pentru postul de antrenor. Apreciem mult tot ce a reuşit la Arsenal, dar el nu se numără printre candidaţii care ar putea deveni noul tehnician al FC Bayern”, a anunţat conducerea clubului german, într-un comunicat pentru Bild.

Conducătorii grupării din Munchen ar putea să se bazeze în continuare pe serviciile antrenorului interimar Hans-Dieter Flick, până acum Erik ten Hag (Ajax Amsterdam), Thomas Tuchel (Paris Saint-Germain) şi Ralf Rangnick (director de dezvoltare la Red Bull) refuzând postul de antrenor principal.

Clubul Bayern Munchen a anunţat, duminică seară, pe contul oficial de Twitter, despărţirea de tehnicianul Niko Kovac. Decizia a venit la o zi după ce Bayern Munchen a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 5-1, de Eintracht Frankfurt, în etapa a zecea a campionatului Germaniei.

Niko Kovac era antrenorul echipei din Munchen din vara anului trecut, scrie News.ro.