Moștenitorul imperiului Playboy s-a căsătorit cu o vedetă din seria Harry Potter. Cooper Hefner, moștenitorul imperiului Playboy, s-a căsătorit cu Scarlett Byrne, cunoscută pentru rolul său din seria îndrăgită de milioane de copii, Harry Potter. Scarlett, care a interpretat-o pe Pansy Parkinson în seria Harry Potter, a purtat o rochie de mireasă din dantelă, în timp ce soțul său miliardar a optat pentru un costum simplu, albastru. Actrița a fost și cea care a făcut marele anunț, postând pe contul de Instagram o fotografie alături de soț. Perechea s-a logodit în 2015, dată la care actrița britanică declara că “este norocoasă să se îndrăgostească de cel mai bun prieten”, potrivit Știrile Pro Tv.

VedeteFoto: Colaj foto

Keanu Reeves s-a afişat cu iubita pentru prima dată după 20 de ani de la moartea fiicei şi a logodnicei sale: cine e partenera actorului. Actorul Keanu Reeves, în vârstă de 55 de ani, s-a afişat la un eveniment cu noua lui iubită, fiind pentru prima dată în 20 de ani când starul apare în public alături de o parteneră. După ce în 1999 fiica lui Keanu Reeves, Ava Archer Symes-Reeves, s-a născut moartă, iar în 2001 logodnica sa, Jennifer Syme, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier, actorul s-a afişat pentru prima dată în ultimii 20 de ani alături de o femeie la un eveniment public. Actorul nu a mai avut o relaţie serioasă timp de două decenii. Însă asta s-a schimbat weekend-ul trecut, când Keanu Reeves şi-a făcut apariţia de mână cu Alexandra Grant, o artistă americană în vârstă de 46 de ani, notează Adevărul.

Cum arată Cătălin Botezatu, la aproape două luni de când a fost operat. Designerul și Raluca Bădulescu au atras toate privirile la un eveniment. Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au făcut senzație în cadrul unui eveniment organizat în această seară, în Capitală. La două luni după ce a fost operat, designerul arată mai bine ca niciodată și este într-o formă de invidiat. Creatorul de modă Cătălin Botezatu a trecut prin momente dificile, acesta fiind operat în străinătate, după ce medicii i-au descoperit o tumoră. Au trecut două luni, iar Cătălin Botezatu s-a refăcut foarte bine. Designerul a declarat recent că a slăbit 12 kilograme, scrie Libertatea.

Solange Knowles a anunțat separarea de soțul ei, Alan Ferguson. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani a anunțat separarea de soțul ei printr-o postare pe un site de socializare, împreună cu trei poze. Acum 11 ani am întâlnit un bărbat fenomenal ce mi-a schimbat existența. În acest an, am hotărât să ne separăm și să o luăm pe alt drum (și totuși, aceste lucruri nu sunt treaba nimănui). Mi se pare necesar să îmi protejez propriul adevăr și să trăiesc sincer așa cum am făcut-o până acum.”, a scris Knowles. Knowles și Ferguson s-au căsătorit în New Orleans pe 16 noiembrie 2014. La ceremonie și recepție au participat și sora ei, Beyonce împreună cu Jay-Z și mama sa, Tina Knowles, potrivit Verdict.ro.

Ce defecte avea Prinţesa Diana? Kate Middleton nu o consideră un model de urmat. A ajuns în familia regală în urmă cu mai mulţi ani, atunci când i-a devenit soţie Prinţului William, i-a dăruit acestuia trei copii, iar în viitor va deveni chiar Regină a Marii Britanii. Povestea lui Kate Middleton poate fi una de basm, mai ales că apropiaţii ei spun că Ducesa de Cambridge a rămas o femeie modestă, spre deosebire de cumnata ei, Meghan Markle, care a ajuns să nu mai fie suportată de nimeni din familia regală, dacă ar fi să ne luăm după tabloidele din Regatul Unit. Kate Middleton a fost comparată cu Prinţesa Diana atunci când s-a căsătorit cu Prinţul William, iar din punct de vedere al aspectului fizic şi al protocolului regal nu a dezamăgit niciodată. Mai mult decât atât, la unele evenimente Ducesa de Cambridge chiar a purtat bijuteriile mamei soţului ei, pentru a demonstra că nu a uitat-o pe cea supranumită Prinţesa Inimilor, scrie Click.ro.