Averea lui Mihai Constantinescu: un apartament şi o pisică. Nu adunase o mare avere, ci doar un apartament, care îi va rămâne soţiei lui, Simona. Pe lângă acesta, ea va mai moşteni şi drepturile de autor ale interpretului, care nici acestea nu se ridică la vreo sumă fabuloasă. Regretatul artist încasa, până să moară, doar câteva sute de lei, conform informațiilor oferite de un prieten de-al lui Mihai Constanintescu pentru Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Oana Sârbu, în lenjerie intimă la 51 de ani. A dezvăluit care este secretul pentru o tinereţe fără bătrâneţe. „Nu fac nimic special, încerc să mă îngrijesc ca orice femeie obișnuită, în sensul că sunt atentă la somn, mă hidratez, mai fac un masaj, un pic de gimnastică – mai puțin cardio, acum sunt mai pe pilates. Mai nou, îmi plac plimbările în parc. Aproape în fiecare dimineață, cam 30-40 de minute merg în ritm alert și îmi face bine”, a spus Oana Sârbu pentru Libertatea.

Salma Hayek, schimbare de look spectaculoasă. Cum arată blondă actrița de 53 de ani. La doar 1,57, superba brunetă s-a făcut permanent remarcată. Cine și-ar fi imaginat însă că Salma Hayek ar putea arăta la fel de bine blondă? Iată însă că fanii din social media ai actriței au avut nesperata ocazie de a o vedea pe carismatica actriță cu un look neașteptat, datorat filmului The Hitmans Wifes Bodyguard, în care Salma Hayek joacă alături de Ryan Raynolds, conform Viva.

Zece secrete ale actriţei Julia Roberts. Julia Roberts a spus mai întâi ce face ca să-şi păstreze intactă tinereţea, în ciuda trecerii timpului. Ea spune că are grijă să doarmă bine şi să bea apă. De asemenea, vedeta zice că a păcălit bătrâneţea prin faptul că e mereu veselă, pusă pe glume şi se fereşte cât poate să se supere. Născută în Smyrna, Georgia, SUA, Julia Roberts este laureata premiului Oscar pentru rolul din filmul “Erin Brockovich”, din 2001. Însă ea a dezvăluit recent că cel mai mult ţine la filmul “Frumuşica”, din 1990, datorită căruia s-a lansat, notează Click.

Adelina Pestriţu pleacă în America, la gala ''E! People’s Choice Awards 2019'. Adelina Pestriţu ne va reprezenta la gala E! People’s Choice Awards 2019, care va avea loc pe 11 noiembrie, în America. Pentru prima dată în 45 de ani, în cadrul prestigiosului eveniment a fost deschisă o categorie dedicată României: Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019. Maria Zvîncă şi Irina Deaconescu sunt finalistele care o vor însoţi pe Adelina pe covorul roşu al galei E! People's Choice Awards şi vor transmite live pe paginile lor, scrie Ok magazine.