VIDEO De râs sau de plâns. Polițiștii din Bacău au avut nevoie de intervenția cetățenilor pentru a aresta un bărbat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3853miercuri 01 dec 2021

VIDEO De râs sau de plâns. Polițiștii din Bacău au avut nevoie de intervenția cetățenilor pentru a aresta un bărbat

de N.O. Miercuri, 30 octombrie 2019, 12:50
- a A+
Imagine
O intervenție jenantă a polițiștilor a fost filmată la Bacău, unde oamenii legii au avut nevoie de intervenția cetățenilor pentru a imobiliza un bărbat. În timp ce unul din agenți cade în timp ce încearcă să îi pună cătușe bărbatului, colega sa pare să fie mai ocupată de agenda ei, pe care o scapă, decât să își ajute colegul. Polițiștii sunt ajutați de trecători să încătuşeze suspectul.


Echipajul de poliție din Bacău a fost filmat marți, în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat, relatează Mediafax.

Pe Instagram au fost distribuite imagini în care apar cei doi polițiști. Polițistul se chinuie să imobilizeze suspectul și cade, în timp ce polițistei îi cade o agendă și se apleacă să o ridice. În cele din urmă, bărbatul este imobilizat cu greu, cu ajutorul trecătorilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, polițiștii au intervenit pentru imobilizarea unui bolnav psihic.

"Este un eveniment de ieri, când polițiștii au intervenit pentru imobilizarea unui bolnav psihic care a fost ulterior condus la sediul poliției și s-a procedat la internarea acestuia la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Bacău", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Intervenția celor doi polițiști este verificată de superiori.
5486 de afisaripolitista aia
alex34 [utilizator], Miercuri, 30 octombrie 2019, 13:02
+15/15
facea parte din patrula pe post de decor, tinea intr-o mana agenda si pixul si cu cealalta incerca sa-l imobilizeze pe agresor... sa nu cumva sa-i sara oja.. inteleg ca femeie ca n-ai forta dar aia are atitudine de pitzi in uniforma, iar politistul alt tantalau care nu stie ca mai intai trebui pus agresorul pe burta nu cu fata in sus cand poate sa dea din toate alea..parca se paruiesc..
Comentariu sters de utilizator
[anonim], Miercuri, 30 octombrie 2019, 12:59
+12/12
inca 11 comentarii comenteaza