Lanțul de restaurante Chick-fil-A își va închide prima filială din Marea Britanie, după apelurile la boicot făcute de comunitatea LGBT - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

Lanțul de restaurante Chick-fil-A își va închide prima filială din Marea Britanie, după apelurile la boicot făcute de comunitatea LGBT

de N.O. Luni, 21 octombrie 2019, 16:54
- a A+
Imagine
Primul restaurant al lanțului american Chick-fil-A se va închide după ce organizația Reading Pride a organizat proteste în fața fast-food-ului, spunând că "atitudinea etică și morală a acestuia contravine valorilor Marii Britanii", care a legalizat căsătoria între persoane de același sex, scrie The Guardian.


Proprietarii creștini ai lanțului Chick-fil-A, care deține aproximativ 2.400 de restaurante în SUA, a făcut mai multe donații organizațiilor care se opun relațiilor între persoane de același sex și egalității privind drepturile la căsătorie.

Donațiile au fost făcute, printre altele, organizației Exodus International, care a oferit terapie de conversie persoanelor gay, înainte ca aceasta să fie închisă în 2013 și să își ceară scuze comunității LGBT, și organizației internaționale de sport creștin Fellowship of Christian Athletes, care se opune căsătoriile între persoane de același sex.

În 2012, directorul executiv al Chick-fil-A, Dan Cathy, a spus: "Susținem familia - definiția biblică a unității familiale. Suntem o afacere de familie, o afacere condusă de familie și suntem căsătoriți cu primele noastre soții. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru asta... Vrem să facem orice este posibil pentru a întări familiile".

Săptămâna trecută, opt zile după ce deschiderea restaurantului Chick-fil-A în Reading, mallul Oracle a anunțat că nu va extinde contractul de închiriere inițial de șase luni.3433 de afisari


gresesti
keres [utilizator], Luni, 21 octombrie 2019, 18:56
+10/32
cei care sunt impotriva LGBT, ii considera pacatosi, spurcati, nebuni, se opun casatoriei si parteneriatelor civile, se opun adoptiilor. LGBT nu se opun casatoriilor si adoptiilor de catre crestini, de fapt o parte dintre ei sunt crestini. Cine e intolerant aici? Terapia de conversie este o practica pseudo-stiintifica barbara care seamana cu fascismul pe care-l invoci sau cu practica comunista de internare la psihiatrie pentru opozantii regimului.

Aceste persoane sunt departe de toleranta crestina, sunt intoleranti cu LGBT si incearca sa-i schimbe cu metode care s-au dovedit distructive pentru psihicul celor in cauza. Pur si simplu refuza sa accepte ca acesti oameni s-au nascut asa, ca nu fac rau nimanui si ca incearca si ei sa-si gaseasca fericirea in viata. Ii judeca conform prejudecatilor inspirate de texte desuete si deseori intolerante.
Dictatura LGBT...
carvil [utilizator], Luni, 21 octombrie 2019, 21:32
+7/17
a dracu dictatura cand astora le e interzisa casatoria de catre....bigotii care cred in fantome.
inca 37 de comentarii comenteaza
Cookie Settings