Klaus Iohannis va fi în Japonia luni și marți, unde va participa la ceremonia de întronare a Împăratului Naruhito - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

Klaus Iohannis va fi în Japonia luni și marți, unde va participa la ceremonia de întronare a Împăratului Naruhito

de V.M. Duminică, 20 octombrie 2019, 21:23
- a A+
Imagine
Președintele Klaus Iohannis se va afla, luni și marți, la Tokyo, Japonia, cu ocazia participării la ceremonia de întronare a Majestății Sale Împăratul Naruhito al Japoniei. Șeful statului va avea și o serie de întrevederi bilaterale.


"În perioada 21-22 octombrie a.c., Președintele României, Klaus Iohannis, se va afla la Tokyo, Japonia, cu ocazia participării la ceremonia de întronare a Majestății Sale Împăratul Naruhito al Japoniei", a transmis Președinția într-un comunicat, citat de Mediafax.

Potrivit sursi citate, în marja participării la acest eveniment, Iohannis va avea o serie de întrevederi bilaterale, detalii despre acestea urmând să fie comunicate ulterior.

Administrația Prezidențială reamintește că Împăratul Naruhito, al 126-lea monarh nipon într-o linie dinastică neîntreruptă, și-a preluat prerogativele imperiale la data de 1 mai 2019, ulterior deciziei de a abdica asumate de către Majestatea Sa Akihito, Împăratul Emerit al Japoniei. Ceremonia de întronare va reprezenta și transferul oficial către perioada domniei Împăratului Naruhito, intitulată Era Reiwa ("de aleasă armonie"), care succede Erei Heisei (1989-2019), asociată perioadei de domnie a Împăratului Emerit, Majestatea Sa Akihito.


631 de afisari


Sa nu ajunga prin Jamaica!
newlook [utilizator], Duminică, 20 octombrie 2019, 21:31
-1/5
Sa nu ajunga prin Jamaica!

E cam incetinel, spuneti-i sa repete de 100 de ori: Japonia, NU Jamaica. Nu-l mai incurcati ca una-i in Asia, alta in America, pana pricepe, trece ceremonia.

Altfel, face ca prin Ioropa, cand certa FRANTA pentru ce facuse FINLANDA...tot cu F, ce mai conteaza!

Ia uite aici:

https://www.mediafax.ro/politic/iohannis-a-confundat-presedintia-finlandeza-la-consiliul-uniunii-europene-cu-cea-a-frantei-18473775
vai
cucuveauamov [utilizator], Duminică, 20 octombrie 2019, 21:42
-1/5
sarmanul nostru presedinte, iar avion privat, iar hoteluri de lux, iar somnic de voie ... imi dau lacrimi cand vad atata sacrificiu
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings