​Jocurile Mondiale Militare: Argint pentru Ana Maria Popescu (spadă individual) și Andreea Chițu (judo) - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

​Jocurile Mondiale Militare: Argint pentru Ana Maria Popescu (spadă individual) și Andreea Chițu (judo)

de Silviu Dumitru Sâmbătă, 19 octombrie 2019, 18:09
- a A+
Imagine
​Sportivele Ana Maria Popescu şi Andreea Chiţu au obţinut medalii de argint la Jocurile Mondiale Militare, competiţie găzduită de Wohan (China), potrivit News.ro.


Ana Maria Popescu s-a clasat pe locul doi la spadă individual feminin, iar Chiţu a urcat pe treapta a doua a podiumului la judo, categoria -57 kg.

În finala de la spadă, Ana Maria Popescu a fost învinsă de Sun Yiwen (campioană mondială cu echipa anul acesta, la Budapesta, și medaliată cu bronz la JO 2018, în concursul individual), scor 11-10, după minutul de aur.

Pe parcursul competiției, Ana Maria Popescu a trecut de: Diana Rodriguez (Columbia), scor 15-6, Anastasia Soldatova (Rusia), scor 15-6, Roberta Marzani (Italia), scor 15-8 și Magdalena Piekarska (Polonia), scor 15-11.

Chiţu a trecut de următoarele adversare în drumul său spre medalia de argint: optimi - Johanna Mueller (Germania); sferturi - Rosmelyn Rodriguez (Venezuela); semifinale - Anna Borowska (Polonia). În finală, ea a fost învinsă de Rafaela Silva (Brazilia).

Jocurile Mondiale Militare se vor încheia la 27 octombrie.


998 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings