Brexit: Comisia Europeană așteaptă clarificări din partea guvernului britanic privind următorii pași, după votul de sâmbătă din Camera Comunelor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2964vineri 10 iul 2020

Brexit: Comisia Europeană așteaptă clarificări din partea guvernului britanic privind următorii pași, după votul de sâmbătă din Camera Comunelor

de V.M. Sâmbătă, 19 octombrie 2019, 18:00
- a A+
Imagine
Comisia Europeană așteaptă ca guvernul britanic condus de Boris Johnson să o informeze, cât mai curând posibil, care vor fi următorii pași privind derularea Brexitului, după ce Parlamentul a decis amânarea votului asupra acordului convenit de Londra cu Bruxelles.


Potrivit The Guardian, o purtătoare de cuvânt a Comisiei Europene a declarat că depinde acum de guvernul britanic să facă următoarea mișcare, după evoluțiile de sâmbătă din Camera Comunelor.

"Comisia Europeană ia notă de votul dat astăzi în Camera Comunelor asupra așa-numitului amendament Letwin, ceea ce înseamnă că acordul de Brexit în sine nu a fost supus la vot astăzi. Îi revine guvernului britanic să ne informeze cât mai curând posibil în legătură cu pașii următori", a spus purtătoarea de cuvânt a CE.

Ambasadorii statelor UE27 se vor întâlni duminică dimineață pentru a discuta ultimele evoluții privind Brexit, mai scrie The Guardian.
12440 de afisarisute de ani experienta in negocieri
alex562 [utilizator], Sâmbătă, 19 octombrie 2019, 22:34
-2/2
desi pare suparator de epuizant prin prelungiri, dorinta este de a obotine maximum cerand imposibilul
comenteaza
Cookie Settings