Directorul general al Oracle, Mark Hurd, a decedat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203vineri 05 iun 2020

Directorul general al Oracle, Mark Hurd, a decedat

de I.B. Vineri, 18 octombrie 2019, 23:07
- a A+
Imagine
Mark Hurd, directorul general al Oracle și fost director general al Hewlett-Packard a încetat din viață vineri, la vârsta de 62 de ani, potrivit CNN. Hurd și-a luat un concediu medical în septembrie, iar motivul medical nu a fost dezvăluit. Moartea sa a fost confirmată într-un anunț de Larry Ellison, președintele Oracle, potrivit New York Times.


"Cu profundă durere vă anunț că Mark Hurd a încetat din viață în această dimineață. Mark a fost prietenul meu apropiat și de neînlocuit și un coleg de încredere", a scris Ellison într-un mesaj intern transmis angajaților companiei și postat pe site-ul personal al lui Hurd, potrivit Mediafax. "Oracle a pierdut un lider genial și iubit, care a influențat viețile noastre în deceniul său de la Oracle. Cu toții vom simți lipsa bunătății și abilității rare a lui Mark de a analiza, simplifica și rezolva problemele rapid", se arată în mesaj.

Mark Hurd a fost director executiv al Hewlett-Packard (HP) până în 2010 când a fost numit in functia de co-presedinte al Consiliului de Administratie al Oracle. Apoi, in 2014 a devenit director general al Oracle.

Hurd a demisionat de la HP în urma unui scandal de hărțuire sexuală și decontări abuzive.


12571 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings