Mesajele pe care ministrul Cuc i le-ar fi trimis șefei Tarom în ziua moțiunii - Hotnews Mobile
1 € 1 USD vineri 10 iul 2020

Mesajele pe care ministrul Cuc i le-ar fi trimis șefei Tarom în ziua moțiunii

de D.D. Vineri, 18 octombrie 2019, 22:19
- a A+
Imagine
În dimineața zilei moțiunii, ministrul Transporturilor i-ar fi cerut șefei Tarom informații despre parlamentarii care s-au îmbarcat către București, potrivit unor mesaje publicate de stirileprotv.ro. Într-o conferință de presă, Răzvan Cuc a recunoscut că a întrebat-o pe Mădălină Mezei, cu o seară înainte ce "parlamentari zboară".


Potrivit stirileprotv.ro , Cuc i-ar fi trimis lui Mezei mai multe mesaje, la 9 dimineaţa, în ziua moţiunii.
  • Cuc: "Mai uitaţi-vă pe Satu Mare dacă a plecat vreunul"
  • Mezei: "Bună dimineața. Da 1"
  • Cuc: "Cine?"
  • Mezei: "Petrețchi"
  • Cuc: Ok.
Vineri, după ce a luat amploare scandalul în care este acuzat de șefa demisă a Tarom că a cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii, Cuc a recunoscut că s-a întâlnit cu aceasta cu o seară înainte, în fața casei lui Mezei și a întrebat-o "ce parlamentari zboară".

Chiar dacă se interesa chiar în ziua moțiunii despre parlamentarii care s-au îmbarcat spre București, vineri a sugerat că nu știe cine sunt aleșii. "O să cer o situație de la Tarom să văd câți parlamentari au zburat în acea dimineață, pentru că rezervări se pot face foarte multe dar propriu-zis zborului, o să vedem câți au venit", a spus Cuc.

Nicolae Miroslav Petrețchi, menționat în schimbul de mesaje, este deputat al Uniunii Ucrainenilor și a votat la moțiunea de cenzură.


17675 de afisariNu inteleg, cu ce a gresit?
imi_pasa_de_romania [utilizator], Vineri, 18 octombrie 2019, 22:32
+21/25
Omul asta nu a gresit cu nimic. Tot ce voia era sa fie sluga proactiva a partidului mult prea iubit de cetateni, atata tot, asa cum era invatat odinioara. Omul e un profesionist adevarat, se vede dupa moaca lui. Are si nume predestinat...

Clar, invidie...
O vrei pe Dancila ca sefa?!
John M. [utilizator], Vineri, 18 octombrie 2019, 22:57
+14/16
Inscrie-te in PSD.
inca 7 comentarii comenteaza
Cookie Settings