Primul PSD-ist care-i cere lui Cuc să plece. Pană: Teoretic, ar trebui să-și dea demisia de onoare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4172miercuri 27 mai 2020

Primul PSD-ist care-i cere lui Cuc să plece. Pană: Teoretic, ar trebui să-și dea demisia de onoare

de C.D. Vineri, 18 octombrie 2019, 20:37
- a A+
Imagine
Doina Pană susține că Răzvan Cuc ar trebui să-și prezinte demisia de onoare după izbucnirea scandalului în care ministrul Transporturilor e acuzat că a cerut șefei Tarom să țină avioanele la sol în ziua moțiunii.


"Teoretic, ar trebui să-și dea demisia de onoare", a declarat, la Digi 24, Doina Pană, deputat PSD și fost ministru al Apelor și Pădurilor.

Șefa demisă a Tarom, Mădălina Mezei a declarat, vineri, că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc , i-a cerut să oprească cinci curse interne și să identifice parlamentarii care s-ar fi aflat la bord. Ea se va duce luni la DNA să dea o declarație în acest caz.

Ministrul Transporturilor admite că s-a întâlnit cu fosta șefă a Tarom în seara dinaintea moțiunii, însă nu i-a cerut să țină avioanele la sol. Întâlnirea, a precizat Răzvan Cuc, a avut loc în fața casei Mădălinei Mezei, pe stradă, în jurul orei 21-21.30.

Premierul Viorica Dăncilă a spus vineri că va fi neiertătoare dacă se va dovedi că cineva a greșit în cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Mădălina Mezei, și ministrul Transporturilor.


2914 afisari


Bla Bla Bla
Doru1963 [utilizator], Vineri, 18 octombrie 2019, 21:09
+1/1
In fata televizoarelor zicem orice sa dea bine. Apoi, mai vedem noi ce facem
teoretic ar trebui sa aiba onoare
Poiana lui Occam [utilizator], Vineri, 18 octombrie 2019, 21:05
0/0
iar in Romania e penurie.
Am zis onoare, nu valuare.
comenteaza
Cookie Settings