Viorica Dăncilă, după ce a trimis Corpul de control la Tarom și la Transporturi: "Voi fi neiertătoare" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2942joi 09 iul 2020

Viorica Dăncilă, după ce a trimis Corpul de control la Tarom și la Transporturi: "Voi fi neiertătoare"

de V.M. Vineri, 18 octombrie 2019, 18:14
- a A+
Imagine
Premierul Viorica Dăncilă a spus vineri, la Săcele, în județul Brașov, că va fi neiertătoare dacă se va dovedi că cineva a greșit în cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Mădălina Mezei, și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, transmite Mediafax.


Întrebată vineri de jurnaliști, la finalul unei vizite la Spitalul din Săcele, județul Brașov, cum comentează disputa dintre Tarom și Ministerul Transporturilor, Viorica Dăncilă a spus că va fi neiertătoare, dacă se va dovedi că cineva a greșit.

"Am trimis Corpul de control, atât la Tarom, cât și la Ministerul Transporturilor. Pe mine mă interesează adevărul, mă interesează lucrurile reale, pentru a lua măsuri. Și vă garantez că în momentul în care am să am această dovadă a unei greșeli din partea unuia sau altuia voi fi neiertătoare în a lua măsuri", a declarat premierul Viorica Dăncilă.


Mădălina Mezei, fosta directoare a Tarom, a spus că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut să reţină aeronavele Tarom la sol în ziua moţiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale şi a adăugat că îi va face plângere penală.

Consiliul de Administrație al Tarom a precizat, într-un comunicat de presă, că în ședința din dată de 15 octombrie, a analizat activitatea directorului general și a constatat nerespectarea contractului de mandat de către Mădălina Mezei, că nu a reușit să ducă la îndeplinire Hotărârile Consiliului de Administrație, Adunării Generale a Acționarilor și nici anumite obligații care ii reveneau potrivit Statutului Companiei și Contractului de Mandat și că a întârziat procesul de modernizare a flotei de scurt curier.

Mădălina Mezei a fost numită la șefia Tarom în luna iunie, iar demiterea sa a avut loc la doar câteva zile după ce același Consiliu de Administrație îi prelungise contractul de management cu două luni. Mădălina Mezei a fost al patrulea director al companiei numit în acest an.5784 de afisariNeiertatoarea
lavena [utilizator], Vineri, 18 octombrie 2019, 18:57
+5/5
Zau? Ce-i face, il da pe Cuc jos din cuib? Ca si-asa mai are doar o mana de ministri...
e spui tanti
feroviarul123 [utilizator], Vineri, 18 octombrie 2019, 19:46
0/0
Mai mult sa-l dai afara nu poti . Si aia poți sa o faci doar ca asa vrei. Restul cu pârnaia nu e treaba ta. ca nu e justiția ta sau a lu Dragnea. Oricât v-ati străduit.Stai in banca ta si nu mai vorbi fără sa citești din hârtiuțe.
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings