El Clasico va fi amânat: Barcelona vs Real Madrid se va disputa în luna decembrie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD vineri 05 iun 2020

El Clasico va fi amânat: Barcelona vs Real Madrid se va disputa în luna decembrie

de A.I. Vineri, 18 octombrie 2019, 11:32
- a A+
Imagine
​Comitetul de competiţii al Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF) a decis să amâne până în luna decembrie primul El Clasico al sezonului, între FC Bacelona şi Real Madrid, programat inţial în data de 26 octombrie pe stadionul Camp Nou, în cadrul etapei a 10-a din La Liga, informează cotidianul AS.


Măsura a fost luată ca urmare a situaţiei tensionate din Catalonia, a cărei capitală este Barcelona, după arestarea mai multor militanţi pentru independenţa acestei regiuni spaniole.

Inţial se vehiculase ideea unei inversări a meciurilor, astfel încât duelul de luna aceasta să aibă loc pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, iar returul pe Camp Nou, însă nici federaţia şi nici cluburile nu au fost de acord cu această variantă.

Conform presei spaniole, derby-ul FC Barcelona - Real Madrid ar putea avea loc pe 7 sau 18 decembrie, însă o decizie finală va fi luată la începutul săptămânii viitoare, informează Agerpres .


1906 afisari


hahahaha
john70 [utilizator], Vineri, 18 octombrie 2019, 15:11
-1/1
Cum e posibil asa ceva intr-o tzara UE, unde mierea si laptele curg pe strazi si pacea si armonia umplu sufletele oamenilor?
comenteaza
Cookie Settings