Cosmin Contra, George Pușcaș, penalty-ul și părerea lui Daniel Pancu: "A fost blândă înjurătura" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

Cosmin Contra, George Pușcaș, penalty-ul și părerea lui Daniel Pancu: "A fost blândă înjurătura"

de Red. Sport Vineri, 18 octombrie 2019, 9:17
- a A+
Imagine
Penalty-ul ratat de George Pușcaș în partida România - Norvegia, dar și reacția mai puțin prietenoasă a selecționerului Cosmin Contra la adresa atacantului grupării din Championship Reading au stârnit discuții interminabile, informează Mediafax.


Printre oamenii din fotbal care au comentat despre acest subiect se află și Daniel Pancu. Antrenorul echipei Rapid i-a luat apărarea selecționerului și l-a atacat pe internaționalul român.

"Ar fi trebuit să iasă singur de pe teren și să-i fie rușine. A fost blândă înjurătura. În momentul în care tu decizi cine să bată un penalty într-un meci atât de important, iar în tensiunea aia alt jucător își asumă această răspundere, vine, le dă peste nas celor cu experiență din echipă, care au și ei o mare vină, nu este în regulă", a spus Daniel Pancu pentru Digi Sport.

Cosmin Contra îl pusese pe listă pe Nicolae Stanciu să execute lovitura de la 11 metri, dar George Pușcaș nu a urmat regulile selecționerului.

"Normal că poți să ratezi mereu, e trist. Dar îmi asum responsabilitatea, trebuie să mergem mai departe. Da, inițial el trebuia să bată (n.red. - Stanciu). Mi-am asumat responsabilitatea, simțeam că dau gol. Am luat mingea și din păcate am ratat. Îmi asum asta, atacanții au și momentele astea", a declarat Pușcaș, la finalul meciului.836 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings