Penalty-ul ratat de George Pușcaș în partida România - Norvegia, dar și reacția mai puțin prietenoasă a selecționerului Cosmin Contra la adresa atacantului grupării din Championship Reading au stârnit discuții interminabile, informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Printre oamenii din fotbal care au comentat despre acest subiect se află și Daniel Pancu. Antrenorul echipei Rapid i-a luat apărarea selecționerului și l-a atacat pe internaționalul român.

"Ar fi trebuit să iasă singur de pe teren și să-i fie rușine. A fost blândă înjurătura. În momentul în care tu decizi cine să bată un penalty într-un meci atât de important, iar în tensiunea aia alt jucător își asumă această răspundere, vine, le dă peste nas celor cu experiență din echipă, care au și ei o mare vină, nu este în regulă", a spus Daniel Pancu pentru Digi Sport.

Cosmin Contra îl pusese pe listă pe Nicolae Stanciu să execute lovitura de la 11 metri, dar George Pușcaș nu a urmat regulile selecționerului.

"Normal că poți să ratezi mereu, e trist. Dar îmi asum responsabilitatea, trebuie să mergem mai departe. Da, inițial el trebuia să bată (n.red. - Stanciu). Mi-am asumat responsabilitatea, simțeam că dau gol. Am luat mingea și din păcate am ratat. Îmi asum asta, atacanții au și momentele astea", a declarat Pușcaș, la finalul meciului.