Firea: Am plătit scump pentru toate greșelile făcute de liderii noștri - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2964joi 09 iul 2020

Firea: Am plătit scump pentru toate greșelile făcute de liderii noștri

de I.B. Joi, 17 octombrie 2019, 23:10
- a A+
Imagine
Primarul general Gabriela Firea a declarat, joi seară, la Antena 3 că social-democrații au plătit pentru greșelile făcute de liderii partidului și acum este momentul să relanseze PSD-ul, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea, primar al Capitalei ales din partea PSD, a spus că social-democrații trebuie să își recunoască greșelile, chiar dacă au fost mulți care i-au îndemnat să "fugă" la alte partide.


"Să ne recunoaștem anumite greșeli. (...) Foarte mulți au venit și ne-au zis: <Trebuie să vă schimbați numele, trebuie să fugiți la alte partide, la cei care au construit acum formațiuni mai mici, trebuie să dispăreți de pe fața pământului. De ce? Pentru că s-a făcut această campanie imensă și foarte bine conturată și plătită de rușinare a PSD?", a spus Firea, joi seara, la Antena 3.

Primarul general a mai spus că e timpul ca social-democrații să reformze partidul, după ce "am plătit scump pentru toate greșelile făcute de liderii noștri".

"Am plătit pentru greșeli, am plătit scump pentru toate greșelile făcute de liderii noștri. Cred că acum este momentul să ne relansăm și să modernizăm PSD, nicidecum să-l distrugem", a mai spus Gabriela Firea.1013 afisari2020 Parlamenentare ( inclusiv anticipate )
un domn [utilizator], Joi, 17 octombrie 2019, 23:15
+3/7
P$D max 15%
2024 - P$D NU intra in Parlament datorita pragului electoral
Gunoiele inocente
contributor.bis [utilizator], Joi, 17 octombrie 2019, 23:50
+3/3
Disculpare ?
Ai facut parte din "liderii" acestui cartel, demagoago.
Nici macar nu ai demnitatea sa recunosti tot raul pe care l-ai facut, pe care m-ati facut.
Sînteti deja gunoie de istorie sperjura.
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings