Viorica Dăncilă: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta - Hotnews Mobile
1 € 4,7786 1 USD 0,7273miercuri 22 ian 2020

Viorica Dăncilă: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta

de V.M. Marţi, 15 octombrie 2019, 22:12
- a A+
Imagine
Președintele PSD Viorica Dăncilă a anunțat marți seară, la postul B1 TV, că partidul pe care-l conduce ar fi de acord cu o "unire" cu Pro România, dar cu condiția ca din formațiune să nu mai facă parte Victor Ponta, pe care l-a acuzat că vrea să distrugă PSD."Când vorbim de Pro România, noi vorbim de Victor Ponta. Au fost colegi care au plecat pentru că au fost forțați. Noi am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta. Au fost oameni care au fost dați afară din partid. Au fost oameni care au avut anumite motive. Oamenii aceia sunt oameni care au făcut performanță în județele lor. Deci nu avem nimic cu oamenii din Pro România", a declarat Viorica Dăncilă la B1 TV, potrivit Mediafax.

Premierul l-a acuzat pe Victor Ponta că vrea să distrugă PSD. "Victor Ponta vrea să ia oamenii din PSD. Uitați-vă că nu vrea oameni din altă parte, vrea din PSD, pentru că vede că în PSD nu mai este dorit", a completat Dăncilă.


3018 afisari


Hehe
transpenibilus [utilizator], Marţi, 15 octombrie 2019, 22:53
+8/10
Balabusto din Teleorman, ia fi antena aici: Sa cersesti o unire cu partidul lui Ponta fara Monta, Miky Mouse, e ca si cum ar zice el ca se uneste cu PSD dar fara cei care au avut carnet de pizidel in ultimii 7 ani.

Pe bune ca Dumnezeu nu bate cu bata...
hahaha
semperfidelis [utilizator], Marţi, 15 octombrie 2019, 23:05
+6/8
altfel de a spune: am vrea ca toti care au plecat din PSD sa vina inapoi, mai putin ponta. si nici acadele nu mai avem.
inca 8 comentarii comenteaza
Cookie Settings