​Clubul Paris Saint-Germain a anunțat, luni, faptul că fotbalistul brazilian Neymar (26 de ani) va absenta aproximativ patru săptămâni din cauza unei accidentări, potrivit Mediafax.

Neymar, cazut pe gazonFoto: fifa.com

În comunicatul emis de campioana Franței se menționează că Neymar a suferit o leziune de gradul al doilea la bicepsul femural stâng. Brazilianul va fi supus unor noi teste medicale peste opt zile, însă perioada de indisponibilitate este estimată la patru săptămâni.

Accidentarea celui mai scump fotbalist din lume a survenit în urma meciului amical Brazilia-Nigeria, scor 1-1, disputat duminică. Neymar a fost înlocuit după doar 12 minute de selecționerul Tite, în locul său intrând Coutinho.

Problemele medicale ale lui Neymar au apărut într-un moment în care atacantul părea că a revenit aproape de forma maximă. În cinci meciuri de campionat jucate în actuala stagiune, acesta a înscris patru goluri.

De asemenea, PSG a anunțat care este starea de sănătate și a altor jucători importanți din lotul echipei. Julian Draxler și Colin Dagba vor reveni la antrenamente în această săptămână, în timp ce Edinson Cavani va continua pregătirile. De asemenea, Kylian Mbappe are o desfășurare pozitivă a programului său de recuperare.