VIDEO Texas: O femeie de culoare, împușcată de poliție prin geamul de la dormitorul său - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2695vineri 05 iun 2020

VIDEO Texas: O femeie de culoare, împușcată de poliție prin geamul de la dormitorul său

de A.Z. Luni, 14 octombrie 2019, 2:45
- a A+
Imagine
O femeie de culoare a fost împușcată mortal de poliție, prin geamul casei sale, sâmbătă dimineață, în urma unei solicitări de verificare din partea unui vecin, scrie BBC.

Atatiana Jefferson, 28, trăia în Fort Worth, Texsas, cu nepotul său de 8 ani. Un vecin a sunat la poliția de proximitate, îngrijorat din cauza faptului că ușa de la casa ei fusese deschisă toată noaptea.

Poliția a eliberat filmarea incidentului, realizată cu body com, în care se vede cum ofițerul o împușcă, căteva secunde după ce o vede. Filmarea arată cum poliția cercetează perimetrul proprietății și observă o figură la fereastră. După ce îi cer persoanei să ridice mâinile în aer, un ofițer trage cu arma. Deși filmarea este editată, nu pare ca ofițerii să se fi identificat înainte de a-i cere femeii să ridice mâinile în aer.

Atacul are loc la mai puțin de două săptămâni de la condamnarea din cazul polițistului aflat în afara orelor de serviciu care a împușcat un bărbat de culoare, Bothan Jean, în propriul său apartament din Dallas.


ATENȚIE! IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL


2959 de afisari


dupa lipsa de logica din comentariu
__alex__ [utilizator], Luni, 14 octombrie 2019, 13:45
+2/4
probabil ca esti jandarm.
aia de va plangeti de jandarmerie
levierul [utilizator], Luni, 14 octombrie 2019, 11:20
-4/6
Va plangeti de jandarmeria romana si visati sa fie ca in America, poftim democratie. Impuscata in propia casa, nu pe la vreun meeting.
comenteaza
Cookie Settings