Tudorel Toader anunță că îi dă în judecată pe Rareș Bogdan și Cătălin Predoiu - Hotnews Mobile
1 € 4,7592 1 USD 4,2607marţi 22 oct 2019

Tudorel Toader anunță că îi dă în judecată pe Rareș Bogdan și Cătălin Predoiu

de I.B. Vineri, 11 octombrie 2019, 2:55
- a A+
Imagine
Tudorel Toader a anunțat, joi seară, că îi va da în judecată pe Rareș Bogdan și pe Cătălin Predoiu deoarece aceștia ar fi afirmat că fostul ministru a fost cel care a inițiat Legea recursului compensatoriu în condițiile în care Minsterul Justiției a susținut neconstituționalitatea proiectului de lege, potrivit Mediafax.

"Repetăm, în speranța de a se ințelege ! Legea privind recursul compensatoriu nu a fost inițiată în timp ce eram ministru al justiției. Proiectul de lege a fost modificat, în mod substanțial, de către parlamentari. Sub semnătura mea, MJ a dat aviz negativ modificărilor parlamentare. Sub semnătura mea, MJ a susținut neconstituționalitatea proiectului de lege", a scris pe Facebook fostul ministru al Justiției.Tudorel Toader a mai menționat, în aceeași postare, că îi va da în judecată pe deputatul Cătălin Predoiu și pe europarlamentarul Rareș Bogdan.

"Am dat numeroase dezmințiri față de informațiile publice referitoare la contribuția mea și a MJ privind susținerea legii privind recursul compensatoriu. În speranța clarificării acestei situații, în zilele următoare, voi acționa în instanța de judecată pe doi dintre susținătorii acestui neadevăr – Cătălin Predoiu și Rareș Bogdan", a mai scris Toader.

Aproape 20.000 de deținuți au fost eliberați în perioada 2017-2019 în baza recursului compensatoriu, potrivit unor date transmise de ANP către Ministerul Justiției în luna august. Dintre aceștia, 191 erau condamnați de trafic de minori, 566 pentru viol și 73 deținuți erau condamnați pentru omor calificat.

Legea recursului compensatoriu a intrat în vigoare la 19 octombrie 2018 și, potrivit acesteia, deținuții care au stat în condiții improprii beneficiază de 6 zile libere la fiecare 30 de zile executate.1272 de afisari


tudorele toader
optiunea-2 [utilizator], Vineri, 11 octombrie 2019, 5:37
+6/6
da'ma ma si pe mine; si eu sustin ca esti infractor mafiot.
iti dau adresa, nume, prenume... unde? vii tu in piata? vino te rog... esti un infractor nenorocit, mafiot, bubos... ai dat'o afara pe kovesi mai netrebnicule... Kovesi este apreciata in E.U. dar la standardele tale si dragnea infractorul nu a fost; ai distrus justitia mai buborele; ai creat ss ca sa'i faca dosar lui Kovesi... azi am baut o sampanie, si mai beau una cind o sa te vad pe tine in puscarie cu zeghe la picioare si in costum vargat ca un hot ce esti... o cirpa umana... te rog, zi'mi unde ne intilnim sa ma dai si pe mine in judecata...
comenteaza
Cookie Settings