Rareș Bogdan susține că s-a întâlnit cu doi parlamentari ofertați de Dăncilă: "Unul vine de la un partid de dreapta, iar celălalt dintr-un partid de stânga. Preferă banii" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2964joi 09 iul 2020

Rareș Bogdan susține că s-a întâlnit cu doi parlamentari ofertați de Dăncilă: "Unul vine de la un partid de dreapta, iar celălalt dintr-un partid de stânga. Preferă banii"

de C.D. Miercuri, 9 octombrie 2019, 20:06
- a A+
Imagine
Rareș Bogdan acuză Guvernul PSD că îi cumpără pe parlamentari ca să nu voteze moțiunea și susține că s-a întâlnit cu doi dintre ei- unul dintr-un partid de dreapta, celălalt dintr-un partid de stânga - pentru a discuta, însă aceștia "preferă banii".


"Nu mai sunt bani nici pentru hârtie de scris, dar promit miliarde ca parlamentarii să nu dezerteze. Este absolut incalificabil ceea ce fac și vă spune un om care, la rugămintea președintelui Ludovic Orban, m-am întâlnit cu doi dintre ei acum, înainte de a veni în sală. Mi-e rușine, dar o să le spun mâine ce am de spus, pentru că unul vine de la un partid de dreapta, iar celălalt dintr-un partid de stânga. Preferă banii decât să participe la salvarea României", a afirmat miercuri Rareș Bogdan, la reuniunea liberalilor din București și Ilfov.

CITEȘTE ȘI:


5504 afisariUnul sigur e de la PMP.
Impotriva prostiei din tara [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 20:42
+4/6
PMP are intelegeri cu PSD in toate consiliile judetene, la fel si la sectoare. La primaria Capitalei, toti liderii PMP sunt in conducerea celor 32 de firme infiintate de Firea.
da nume
gopo2016 [utilizator], Miercuri, 9 octombrie 2019, 21:21
+3/7
cind ii vad pe panaramele astea de mari "politicieni" ca ei stiu dar nu dau un nume , fa-l de ris daca te tine, nu ca le zic miine, vorbe goale in vint de la unul care vrea sa fie cu "coloana" intreaga, nu un pupacios de funduri
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings