Detox cu forța. Ilinca Vandici a băgat-o pe Raluca Bădulescu într-un program cu yoga, sucuri și mâncare raw-vegană. Profitând de pauza dintre sezoanele show-ului “Bravo, ai stil!”, în care una este prezentatoare și cealaltă e jurat, Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu au mers într-o stațiune de lux din Bodrum, Turcia, unde au luat parte la un program de detox. Dacă Ilinca era familiarizată cu astfel de cure, Raluca abia acum a primit “botezul” nu i-a fost ușor. Săptămână a debutat pentru Raluca Bădulescu ca o adevărată corvoadă, mai ales că trebuia să renunțe la micile ei vicii: ciocolata și băuturile acidulate. Ilinca a fost mereu cu ochii pe ea și nu i-a permis derapaje. Ilinca Vandici e familiarizată de ceva vreme cu fenomenul detoxului. Face astfel de cure cel puțin o dată pe an, conform Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Cântăreaţa Sia, diagnosticată cu o boală neurologică rară. Care sunt simptomele maladiei. Sia, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai controversate artiste din industria muzicală din cauza modalităţii în care decide să îşi regizeze videoclipurile pieselor. Cu ajutorul unei adolescente foarte talentate la dans, o perucă care are rolul de a-i acoperi faţa şi nişte versuri care pot atinge şi cea mai insensibilă inimă, Sia a făcut furori de-a lungul timpului şi se bucură de aprecierea a zeci de mii de fani din întreaga lume. Din păcate, artista le-a oferit recent o veste proastă acestora, dar le-a transmis şi un mesaj de încurajare. Sindromul Ehlers-Danlos (SED) este un grup eterogen de boli genetice rare, care afectează 2.500–5.000 de indivizi. Este cauzat de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului sau a proteinelor care interacţionează cu colagenul, relatează Click.

Fostul ”cumnat” al Biancăi Drăgușanu s-a apucat de muzică rap. ”Cobra” Tate și-a schimbat numele în ”Mr Plenty”. Andrew, fratele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate, s-a lansat în lumea muzicii sub numele de Mr. Plenty (Domnul Belșug) și a scos deja două clipuri în ultima săptămână. El face echipă cu rapperul Kris Kiss iar clipurile acestuia conțin imagini cu mașinile de lux ale fraților Tate, vila din Pipera, teancuri de bani, femei frumoase etc. Andrew Tate deține un canal pe Youtube unde are destul de mulți abonați. El pozează mereu într-un milionar excentric și are opinii dure legate de subiecte sociale ale momentului, cum ar fi: homosexualitatea, atentatele din Europa, Brexitul sau violența de pe străzi, scrie Wowbiz.

Imagini de la botezul copiilor lui Kim Kardashian din Armenia. Vedeta americană Kim Kardashian și-a botezat luni trei dintre copii în Armenia, țara de origine a strămoșilor săi pe linie paternă. Kim i-a botezat pe Psalm, Chicago și Saint la Etchmiadzin, o localitate aflată la aproximativ 20 de kilometri distanţă de capitala Erevan şi unde se află principala catedrală creştină din Armenia. Soţul său, rapper-ul Kanye West, nu a fost prezent la eveniment. Alături de vedetă a fost Kourtney Kardashian, una dintre surorile sale. Aceasta este prima vizită a vedetei americane în această ţară din Caucazul de Sud după călătoria din 2015, conform Știrile Pro Tv.

Primele imagini de la nunta lui Justin Bieber și Hailey Baldwin. Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au cununat religios pe 30 septembrie, însă abia acum au publicat pe reţelele de socializare primele imagini de la fericitul eveniment. Cei doi amorezi şi-au declarat jurămintele în cadrul unei ceremonii de poveste ce a avut loc într-o capelă din staţiunea Montage Palmetto Bluff, Carolina de Sud. Solistul canadian Justin Bieber şi modelul Hailey Baldwin s-au căsătorit civil în 2018, în luna septembrie. Abia la două luni au confirmat pe Instagram că au devenit soţ şi soţie. Pentru ziua cea mare, mireasa a purtat o rochie spectaculoasă. Hailey Bieber a dorit să strălucească la propriu şi a îmbrăcat o rochie super-sexy realizată pe comandă, se arată în articolul Verdict.ro.