Și-a urmărit fosta iubită pe stradă, în ziua nunții, ca să o împiedice să se căsătorească. Aflat pe motocicletă, tânărul a urmărit mașina fostei sale iubite. la un moment dat, când mașina cu mireasa s-a oprit în trafic, bărbatul a coborât de pe motocicletă, s-a pus în genunchi, i-a cerut iertare și apoi a încercat chiar să o sărute cu forța. „Ce nuntă? Ce inel? Tu nu voiai să te căsătorești. Este o glumă că te căsătorești?”, îi spune tânărul, potrivit Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Fotografia unor miri a devenit ținta glumelor pe rețelele sociale. Ce au făcut cei doi. Doi tineri au devenit ținta comentariilor pe rețelele de socializare după ce o fotografie surprinsă la ceremonia lor de nuntă a devenit virală. În imagine, cei doi sunt surprinși schimbându-și pe telefon statutul de pe Facebook, chiar în timpul ceremoniei de nuntă, la câteva secunde după ce au răspuns “Da” la întrebarea dacă vor să-și unească destinele, notează Știrile ProTv.

Machiajul unei tinere i-a speriat pe medicii unui spital. Au vrut să o trateze crezând că a suferit leziuni la față. O tânără din SUA, care participase la o ședință foto pentru Halloween, i-a speriat pe medicii de la spital, care au crezut că rănile pe care acesta le avea pe față erau reale și au vrut să o trateze de urgență. În timpul ședinței respective, Jai a suferit un atact de panică și a fost nevoie să fie transportată la spital. Imediat ce au văzut-o, medicii s-au speriat de felul în care arăta chipul tinerei, care părea plin de răni și au vrut să să-i trateze imediat leziunile, scrie Libertatea.

A intrat cu mașina într-un mall din Constanța ca să își ferească de ploaie noul televizor. Un șofer a intrat cu mașina într-un mall din Constanța pentru ca ploaia să nu îi ude televizorul pe care tocmai îl cumpărase. Fotografia a devenit virală după ce a fost postată pe 4 octombrie pe un grup de Facebook. “Atunci când îți cumperi televizor mai scump decât mașina!!!”, a comentat autorul postării, relatează Știrile ProTv.

Canabisul, noul ingredient utilizat în mod legal într-un restaurant din Hollywood. Canabisul este noul ingredient utilizat în mod legal, începând de săptămâna trecută, într-un restaurant din Hollywood, Statele Unite ale Americii, iar locul a devenit unul dintre cele mai mari puncte de interes din regiune, potrivit Forbes, citat de agenţia de presă Mediafax. Ferma de canabis organic din California Lowell Herb Co este licenţiată să cultive şi să producă alimente care conţin această plantă, conform Descoperă.