Actrița Demi Moore a dezvăluit că bărbatul care a violat-o în adolescență a fost Basil Doumas, proprietarul clubului La Cage Aux Folles care a murit în anul 1997, la vârsta de 68 de ani, scrie Mediafax citând dailymail.co.uk. Actrița povestește că persoana care i-a oferit bărbatului acces la ea a fost chiar mama sa.

HotNews.roFoto: Hotnews

Demi Moore a făcut dezvăluirea în autobiografia "Inside Out", lansată pe 24 septembrie, povestind că mama ei obișnuia să o ducă în cluburi pentru a atrage atenția bărbaților.

Actrița a relatat că, într-o seară, a găsit în casă un bărbat care obținuse cheia de la mama ei, Virginia King.

"Cum este să știi că mama ta te-a vândut pentru 500 de dolari?", a întrebat-o bărbatul pe Demi Moore, care în acel moment avea doar 15 ani.

Demi Moore a precizat în autobiografie că bărbatul era un prieten de familie de origine greacă, Basil Doumas, proprietarul clubului La Cage Aux Folles.

"Numele lui real era Basil, iar porecla a fost mereu Val. A fost partenerul meu încă din anul 1974, era tăcut. Avea foarte mulți bani", a declarat George Germanides, fost partener de afaceri al lui Val Dumas, pentru ziarul The Sun.

George susține că nu știe dacă Basil Doumas, cunoscut ca Val Dumas, a abuzat-o sexual pe Demi Moore.

Inițial, actrița în vârstă de 56 de ani a vorbit despre viața ei personală într-un interviu dedicat promovării autobiografiei "Inside Out".

Atunci, Demi Moore i-a dezvăluit moderatoarei Diane Sawyer că a fost violată și că agresorul a întrebat-o cum se simte știind că mama ei a vândut-o pentru 500 de dolari.

Cu toate acestea, Demi Moore nu crede că mama ei, care a decedat în anul 1998, "a vândut-o" și că incidentul ar fi fost cauzat de o astfel de tranzacție".

"Adânc în inima mea, nu cred că a fost o simplă tranzacție. Totuși, i-a oferit acces la mine și m-a pus într-o situație dăunatoare", a declarat actrița.

"Inside Out" vorbește deschis despre viața personală a lui Demi Moore. În volum sunt abordate traumele din copilăria actriței, problemele legate de imaginea asupra propriului corp, relația tumultuoasă a lui Moore cu mama sa, cele trei căsnicii ale sale - printre care s-au numărat cele cu actorii Bruce Willis și Ashton Kutcher - și încercarea de a face față atât celebrității, cât și vieții de mamă.

În autobiografie, Demi Moore își descrie în detaliu copilăria, relatând că ambii părinți erau alcoolici și că a fost crescută într-un mediu marcat de agresiuni fizice.

Demi Moore are trei fiice cu unul dintre foștii ei soți, actorul Bruce Willis.

Demi Moore a ajuns cunoscută ca actriță de televiziune, cu rolul din telenovela "General Hospital". Ulterior, a jucat în producții pentru cinema, unde a apărut în filme precum "St. Elmo's Fire/ Libertinii", "Ghost/ Fantoma mea iubită", "A Few Good Men/ Oameni de onoare" sau "Indecent Proposal/Propunere indecentă". Moore este o activistă pentru drepturile copiilor și este co-fondatoarea organizației non-profit Thorn, care are ca scop combaterea traficului de minori.