O mamă și-a dat copilul la schimb pentru o mașină la mâna a doua. Cum a fost dată de gol. Polițiștii au început să intre la bănuieli, după ce Tina Marie Chavis, fosta proprietară a mașinii a dus copilul la spital, din cauza unei alergii. Ea ar fi încercat să convinge personalul spitalului că este copilul ei. Pentru că au realizat că ceva este în neregulă, medicii au anunțat autoritățile. După ce Chavis a fost interogată, ea și-a schimbat declarația, susținând că este mama adoptivă a copilului, însă nu a putut demonstra acest lucru, notează Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Locul incredibil în care a fost descoperită o plantație de cannabis. Traficanții de droguri italieni din Sardinia fac afaceri... în baie. Chiar asta au descoperit agenții SquadraMobile Cagliari după o descindere în locuința unui bărbat bănuit de apartenență la o rețea de trafic de droguri. Ce au găsit acolo i-a lăsat pur și simplu fără replică. Intrarea într-o hală specială de aproape 500 de metri pătrați, cu lămpi de halogen pentru creșterea sutelor de ghivece, se făcea printr-o ușă secretă ascunsă…într-o cabină de duș și îmbrăcată cu faianță, relatează Libertatea.

Familia care şi-a făcut în casă un Lamborghini. A costat doar 20.000 de dolari. Persoanele care nu își permit un Lamborghini îşi pot construi unul acasă, cu o imprimantă 3D. Este şi cazul unei familii din Colorado, care a început să fabrice un bolid de lux. Nu iese un model ca în reviste, însă întreaga operaţiune are scopul de a-i face pe tineri mai atraşi de ştiinţă. Ideea a pornit de la un puşti care a condus un astfel de autoturism într-un joc video şi apoi şi-a dorit unul în realitate, scrie Știrile ProTv.

Un bărbat paralizat a reușit să se miște cu ajutorul unui exoschelet care citește gândurile. Un francez a reușit să-și miște toate cele patru membre paralizate cu un costum exoschelet controlat cu ajutorul minții, anunță o echipă de cercetători din Grenoble, Franța. Thibault, în vârstă de 30 de ani, un fost optician care a rămas paralizat după ce căzut de la o înălțime de 15 metri, a declarat că făcând primii pași în costum s-a simțit ca „primul om care a călcat pe Lună”, potrivit Libertatea.

Cu ce sumă s-a vândut toporul lui Jack Nicholson din ''The Shining''. Toporul folosit de personajul Jack Torrance, interpretat de actorul Jack Nicholson în lungmetrajul cult "Strălucirea/ The Shining", de Stanley Kubrick, a fost vândut pentru 190.000 de euro la o licitaţie care a avut loc la Londra. Toporul, aflat "într-o condiţie excelentă", a fost vândut contra unei sume de patru ori mai mare decât estimările specialiştilor, conform Descoperă.