Dăncilă i-a convocat pe liderii PSD în ședința CEX. Numele comisarului european, pe agenda ședinței - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2646sâmbătă 16 oct 2021

Dăncilă i-a convocat pe liderii PSD în ședința CEX. Numele comisarului european, pe agenda ședinței

de L.P. Luni, 30 septembrie 2019, 18:09
- a A+
Imagine
Social-democrații se reunesc marți, în ședința Comitetului Executiv pentru a discuta despre nominalizarea comisarului european, au declarat pentru HotNews.ro surse din interiorul PSD. Viorica Dăncilă vrea să discute cu liderii din teritoriu despre o nouă propunere pentru comisar european. De asemenea, potrivit surselor citate, Dăncilă ar urma să anunțe public că nu va participa la consultările propuse de președintele Klaus Iohannis.


Liderii PSD urmează să se întâlnescă la ora 16.00 la sediul partidului din Kiseleff.

Potrivit surselor citate, în interiorul partidului sunt vehiculate ca posibili candidați numele miniștrilor Ramona Mănescu și Eugen Teodorovici, dar și al ambasadorului României la UE, Luminița Odobescu și al fostului ministru Victor Negrescu, conform surselor citate. Ulimul nume apărut pe lista favoriților este cel al secretarului general al PSD Mihai Fifor.

"Există o problemă cu nominalizarea Ramonei Mănescu: nu are carnet de partid și va fi greu de impus liderilor din teritoriu. Pe ultima sută de metri a fost vehiculat numele lui Mihai Fifor. Doamna intenționează să vină să propună partidului două variante: Mănescu sau Fifor", au explicat sursele HotNews.ro.

Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European a respins-o definitiv, luni, pe Rovana Plumb pentru funcția de comisar european.

Premierul Viorica Dăncilă ar urma să aibă o primă reacție luni seară, când de la ora 19.00 va susține o declarație de presă la sediul PSD.2905 afisariPrima Tuta Masculina Comisar ue
un domn [utilizator], Luni, 30 septembrie 2019, 18:23
+8/10
Fifor Von Deveselu
sedinte.....
asada [utilizator], Luni, 30 septembrie 2019, 18:39
+2/2
....peste sedinte de am ajuns sa ne umfle rasul de fiecare data !!! Astia in prostia si grobianismul lor nu inteleg ca in toata adunatura lor de borfasi nu vor gasi un singur ins fara bube in cap si cu o bruma de expertiza in orice domeniu ar vrea ei !!!!
inca 1 comentariu comenteaza