VIDEO Greta Thunberg, la ONU: "Cum îndrăzniți? Mi-ați furat visele și copilăria!" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4674sâmbătă 04 apr 2020

VIDEO Greta Thunberg, la ONU: "Cum îndrăzniți? Mi-ați furat visele și copilăria!"

de R.M. Luni, 23 septembrie 2019, 18:01
- a A+
Imagine
Într-un discurs furios la ONU, tânăra suedeză Greta Thunberg a criticat dur liderii planetei pentru lipsa de acțiune împotriva schimbărilor climatice, la începutul unui summit consacrat acestui subiect, la New York, scrie AFP."Nu ar fi trebuit să fiu aici, ar fi trebuit să fiu la școală, de cealaltă parte a oceanului", a afirmat Greta Thunberg, cu vocea tremurătoare, citind un text. "Cum îndrăzniți? Mi-ați furat visele și copilăria cu vorbele voastre goale", a continuat ea, înainte de adăuga:

"Dar tinerii încep să înțeleagă trădarea voastră".8243 de afisari


Felicitari pentru curaj
barny [utilizator], Luni, 23 septembrie 2019, 18:53
+20/46
La noi pentru astfel de vorbe esti gazat si batut de jandarmi. Peste tot politicienii sunt mincinosi dar se pare ca tanara generatie nu le mai inghite minciunile. Ma bucura ca si in Romania si in alte tari majoritatea oamenilor care ies la demonstratii pentru mediu sau impotriva coruptiei sunt tineri. Vechea clasa politica incearca sa-i demonizeze pentru ca se teme de ei.

Aceasta adolescenta este foarte atacata de politruci si diversi lobbysti ai producatorilor de petrol. Uitati-va pe Contributors sa vedeti cum acesti tineri sunt demonizati si comparati cu nazistii si comunistii de catre un autor de acolo, celebru pentru negarea contributiei umane la incalzirea globala.
Datorita acestui copil*, au loc conversatiile hard
Habermas [utilizator], Luni, 23 septembrie 2019, 19:05
+18/40
de care aveam nevoie si care nu aveau loc pentru ca interesele pun batista pe tambal ca sa ascunda gravitatea schimbarilor climatice si de mediu in general. Fara adevarate conversatii hard la scara societatii intregi si la scare globala, nu pot aparea din senin solutii - problema la aceasta scara este. Solutiile la scara mica nu vor functiona.

*Evident, nu numai datorita ei, dar ea este une din vocile cu efect de bulgare.
inca 47 de comentarii comenteaza
Cookie Settings