Fostul redactor-șef al site-ului Digi 24, Dan Turturică, împreună cu Alison Mutler, care timp de peste 25 de ani a fost corespondentă Associated Press, semnează la un nou site de știri și opinie, Universul.net. Acesta este, din informațiile HotNews.ro, deținut de echipa de ziariști, care urmează să fie anunțată în amănunt în viitorul apropiat.

Site-ul Universul.netFoto: Captura Universul.net

Până acum, site-ul include știri, câteva analize și articole de opinie semnate de Dan Turturică și Alison Mutler. Primele texte datează de la sfârșitul lunii august, însă cei doi ziariști au început să promoveze site-ul doar de câteva zile.

  • Dan Turturică a condus site-ul Digi24.ro până la începutul acestui an când, împreună cu adjunctul său Laurențiu Mihu și cu alți ziariști, au fost forțați să plece, în contextul în care, în acea perioadă mai mulți jurnaliști au fost concediați sau și-au anunțat plecarea de la televiziunea de știri. Conducerea site-ului a fost preluată, ulterior, de Adriana Duțulescu. La Digi24, Turturică venise după ce, la sfârșitul lui 2015, plecase de la conducerea ziarului România liberă.