UPDATE Fata de 11 ani din Dâmboviţa, dispărută vineri, a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp - Hotnews Mobile
1 € 4,7788 1 USD 4,3105marţi 21 ian 2020

UPDATE Fata de 11 ani din Dâmboviţa, dispărută vineri, a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp

de V.M. Duminică, 22 septembrie 2019, 16:26
- a A+
Imagine
Fata de 11 ani, care a fost dată dispărută vineri în județul Dâmbovița, a fost găsită moartă, duminică, pe un câmp, cu urme de violență pe corp, informează Mediafax. Polițiștii spun că au un cerc de suspecți în acest caz.Fata de 11 ani, din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită, duminică, moartă. Potrivit IGPR, aceasta a fost găsită pe un câmp de pe raza comunei Produlești. "Aceasta prezintă urme de violență. În acest moment polițiștii au un cerc de suspecți", au precizat reprezentanții IGPR.

Potrivit postului Digi24 , unul dintre suspecți ar fi un cetățean olandez.

Fata din localitatea Gura Suții a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală.

Căutările fetei au fost începute în aceeași zi, iar în acțiune au fost implicate un elicopter și drone, dar și sute de polițiști.

Duminică, polițiștii au anunțat că au deschis dosar penal in rem pentru lipsire de libertate în cazul fetei dispărute, potrivit Agerpres.

Fata se numeşte Mihaela-Adriana Fieraru (1,50 m înălţime, aproximativ 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu) şi era îmbrăcată la momentul dispariţiei cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi purta pantofi sport de culoare neagră cu roşu.


19230 de afisari


S-ar fi gandit cineva
florinos [utilizator], Duminică, 22 septembrie 2019, 17:27
+32/36
S-ar fi gândit cineva ca vom ajunge aici când partidul rosu, Viorica Dancila si Tudorel Toader, rectorul Universității Al. Ioan Cuza din Iasi au eliberat 18.000 de violatori, pedofili si criminali ?
Romania raiul infractorilor
wasabi [utilizator], Duminică, 22 septembrie 2019, 17:34
+29/31
punct.
inca 10 comentarii comenteaza
Cookie Settings