Un tânăr de 20 de ani a ajuns duminică la spital, cu semne de hipotermie, după ce a căzut cu mașina într-un canal din județul Ialomița și și-a petrecut toată noaptea pe capota autoturismului până a fost salvat de pompieri, relatează Mediafax.

Accident in IalomitaFoto: Ziarul Obiectiv Ialomita

Potrivit reprezentanților ISU Ialomița, salvatorii de la Detașamentul Urziceni au fost alertați duminică dimineața pentru a interveni în cazul unei mașini de trasport marfă căzute într-un canal cu apă, în apropierea comunei Movilița.

Șoferul, un tânăr în vârstă de 20 ani, a ieșit din vehicul și a rămas izolat pe capota cabinei, cu picioarele în apă. „Pentru salvarea lui au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii specifice și o ambulanță SMURD, precum și cadre medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță cu o autosanitară”, a transmis ISU Ialomița.

Tânărul a fost scos conștient și cooperant, prezentând excoriații pe corp și față. „Din spusele victimei, accidentul s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, iar el a rămas toată noaptea izolat pe capota cabinei”, au spus pompierii ialomițeni.

El a fost preluat cu ambulanța SAJ și transportat la spitalul din Urziceni, fiind apoi transferat către o unitate medicală din Capitală cu semne de hipotermie.