Băsescu și-a dat cu tesla în ce-a avut el mai sfânt: tinerețea - Hotnews Mobile
1 € 4,7788 1 USD 4,3105marţi 21 ian 2020

Băsescu și-a dat cu tesla în ce-a avut el mai sfânt: tinerețea

de Eugen Istodor Vineri, 20 septembrie 2019, 20:03
- a A+
Imagine
S-a dat sentință, nu-i definitivă. Dar este de comentat cum Băsescu a fost zdrobit de CNSAS, instituția pe care a deschis-o spre a fi căutați toți românii de “ouăle de vierme" făcute acum peste 30 de ani. Este de comentat cum tot el, trebuie s-o recunoaștem, a fost curajos ridicând-o în ranguri pe Laura Codruța Kovesi, ca apoi să fie un laș nerușinat care a făcut-o harcea-parcea, aliat fiind cu Dragnea & co. Despre Băsescu, turnător, jucător, reformator, demolator.Să-ncepem cu durerea în cot. Ce-i pasă lui Băsescu că-i declarat turnător?

Dacă aș fi în locul lui, în această seară, aș bea două kile de whisky în plus. N-aș vrea să-mi simt degetele, mădularul, mușchiul, limba. Aș cădea în nesimțirea trupului. Pentru că bucățile astea din mine au “muncit" ca tâmpitele ca să fiu eu Întâiul, să fiu legendă din viață.

Degetele? Alea care au scris turnătorii. CLICK pe dovadă. Uite, interviul lui Stoicescu.

Mădularul? În jurul căruia fiecare femeie din anturaj se simțea Președintă a țării.

Mușchiul? Încordat să țină timona corăbiilor și a României în vremuri de furtună.

Limba? Limba care scotea cuvinte birjărești - marinărești, limba aia cu care electriza mulțimi și intelectuali.

Nu mai contează azi adeverința de turnător, veți spune.

Poate, dar adeverința de astăzi i-a terminat imaginea de neînfricat, la care ținea.

El a colorat poza asta ca fiind o tinerețe plină de blugi, țigări, whisky, femei, porturi.

Dar acum vedem că tinerețea lui nu era tinerețe desăvârșită, dacă nu și-ar fi ciripit colegii de facultate.

El a desăvârșit poza asta ca fiind maturitatea unui politician-făcător de minuni.

De fapt, n-a fost decât un șmecher care a știut să-și învârtă pe degete tinerețea, fratele și prietenii. Udrea, Cocoș, Blaga, Pinalti l-au venerat. Tot ce-a iubit este astăzi "la răcoare".

Toți dușmanii lui au azi dreptate.

Această sentință posibilă de turnător dă cu tesla în exact ce-i place lui mai mult: imaginea pe care și-a cultivat-o-adulat-o de 30 de ani încoace.

Mișto Traian Băsescu! El a fost și rămâne un marinar care a amestecat alcoolurile vieții. Acum îl doare capul. Nava i-a eșuat caraghios. Râde lumea de el. Acum, la bătrânețe, n-o mai poate da cârmită.


20829 de afisari


comentariu
rofed [utilizator], Sâmbătă, 21 septembrie 2019, 11:12
+16/28
asa o fi oare?
"De fapt, n-a fost decât un șmecher care a știut să-și învârtă pe degete tinerețea, fratele și prietenii. Udrea, Cocoș, Blaga, Pinalti l-au venerat. Tot ce-a iubit este astăzi "la răcoare"................
Mișto Traian Băsescu! El a fost și rămâne un marinar care a amestecat alcoolurile vieții. Acum îl doare capul. Nava i-a eșuat caraghios. Râde lumea de el. Acum, la bătrânețe, n-o mai poate da cârmită."

si daca nu-i chiar asa, daca ni se serveste ceea ce ni s-a servit de 30 de ani incoace, circ si cacealmale??
daca basescu a fost nu turnator, nu colaborator, ci chiar securist cu acte in regula?
oare puteai fi altceva, pe vremea lui ceausescu, ca sef de agentie la anvers, in inima imperialismului, dusmanul de moarte al comunismului multilateral dezvoltat?
eu cred ca nu, eu cred ca 30 de ani sunt prea putini pentru a intrerupe circul asta continuu, noul sistem, adica vechiul sistem cosmetizat, fiind infinit mai puternic cu un scut de protectie atat de performant, atat de soft, cum este azi mass media.
Lipsa de rusine
satanae [utilizator], Sâmbătă, 21 septembrie 2019, 21:14
+13/25
Daca am avea vreodata onestitatea sa ne intrebam cum dracu se face ca aleseram si avuseram, timp de 10 ani, presedinte un turnator la Securitate - asta in frageda tinerete, ca dup-aia sigur a intrat in rindul organelor de-a binelea - cred ca raspunsul cel mai bun este dat de ceea ce sta in spatele articolului de mai sus: pentru ca sintem niste jigodii fatarnice. Niciodata n-am recunoaste ca cei pe care-i consideram ca fiind de-ai nostri - desi ei nu au fost niciodata "de-ai nostri" si au avut mereu un dispret profund pentru gloata de idioti utili, care le justifica orice ticalosie - sint, de fapt, niste nenorociti. Intotdeauna le-am gasi o justificare, intotdeauna am gasi modul perfect de a o da dupa cires si a nu recunoate ceea ce este ticalosia pura. Uite, de exemplu, articolul de mai sus: Capitanul nu a facut decat sa-si intineze propria tinerete. Ce mare pacat! Cica: "acum vedem că tinerețea lui nu era tinerețe desăvârșită, dacă nu și-ar fi ciripit colegii de facultate", dar "el a desăvârșit poza asta ca fiind maturitatea unui politician-făcător de minuni". Pe bune? Capitanul, care a facut misto ani de zile de Felix, era Petrov, cind ajuta Securitatea in tinerete! Eroul, care a condamnat comunismul de la tribuna Parlamentului, era turnator la Securitate! Comunismul in Romania a fost condamnat, deci, de catre Securitate! Si bataia de joc nu s-a oprit aici. Cand un fost detinut politic s-a apucat sa dezvaluie ca procurorul general al nostru era acelasi care-i respinsese lui cererea de eliberare conditionata de la Aiud, toata elita anticomunista a sarit sa-l sfasie pe fostul detint, ca sa-l apere pe procurorul considerat azi de-al lor. In timpul asta, Partidul plangea de mila detinutilor politici si incerca sa loveasca cu ei in fostele lui unelte de dinainte de 89. Cred ca numai la noi asa-zisa decomunizare a putut atinge asemenea culmi ale grotescului, dar nimeni nu are nici o jena, pentru ca in toata natia asta de jigodii fatarnice nu gasesti pic de onestitate.
inca 61 de comentarii comenteaza
Cookie Settings