Cinci deputați demisionează din grupul ALDE / Tăriceanu rămâne fără grup și la Camera Deputaților - Hotnews Mobile
1 € 4,8068 1 USD 4,4186vineri 28 feb 2020

Cinci deputați demisionează din grupul ALDE / Tăriceanu rămâne fără grup și la Camera Deputaților

de L.P. Luni, 16 septembrie 2019, 18:38
- a A+
Imagine
Cinci deputați din partidul lui Tăriceanu au demisionat din grupul ALDE de la Cameră. Este vorba despre Ion Cupă, Alexandru Băișanu, Grațiela Gavrilescu, Mihai Niță și Marian Cucșa.Aceștia și-au înregistrat demisiile la Biroul Permanent urmând ca acestea să fie anunțate miercuri în plen.

De notat că trei dintre aceștia fuseseră excluși vineri într-o ședință ad-hoc a conducerii ALDE, respectiv Gavrilescu, Băișanu și Cupă.

Prin aceste demisii, ALDE nu mai are numărul suficient de membri pentru a beneficia de un grup parlamentar la Camera Deputaților.

Până la aceste demisii, grupul ALDE de la Cameră avea 19 membri, dintre care doar 14 aleși pe lista partidului.

Conform regulamentului, un grup parlamentar se poate înființa și funcționa dacă are în componență minimum 10 membri aleși pe lista aceluiași partid. Ion Cupă, Alexandru Băișanu și Grațiela Gavrilescu sunt deputați și au fost excluși din partid.24096 de afisari


@newlook: uite d-asta...
IoPaNet [utilizator], Luni, 16 septembrie 2019, 18:57
+28/28
Am observat ca de cateva zile tot "intrebi" disperat la fiecare stire de ce nu depune opozitia motiune de cenzura si de ce nu iese lumea in strada sa dea jos guvernul.
Acum ai raspunsul: uite d-asta! Nu exista nici o varianta consitutionala de a dizolva aceasta cloaca infecta (aleasa, desigur, si cu concursul multora dintre cei care se plang acum, dar nu despre asta este vorba). Si daca dai jos guvernul actual, acesta cloaca este in stare sa produca unul mai bun? Nu, calitatea guvernului este in oglinda cu calitatea parlamentului...
Traseism
Ochii_pe_voi [utilizator], Luni, 16 septembrie 2019, 20:26
+20/20
O adunatura de hoti si complici la jaf cauta sa migreze undeva de unde sa poata fura mai mult. Oare cand va ajunge CPT in fata instantei pentru mita pe care a luat-o?
inca 15 comentarii comenteaza
Cookie Settings