Președintele PMP Eugen Tomac a declarat că premierul i-a trimis pactul propus partidelor de pe contul lui Liviu Dragnea, confirmând astfel că e „marioneta” fostului lider al social-democraților.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Asistăm la o încercare disperată prin care Dăncilă vrea să ne transmită că este altceva. (...) Azi dimineață, mi-am deschis e-mailul și văd că-mi scrie Liviu Nicolae Dragnea, mesaj către PMP. Președintele PSD mi-a scris un mesaj prin care ne invită să aderăm la mesajul lui Dragnea. Apreciez gestul lui Dăncilă de a ne confirma, încă o dată, că este un premier marionetă, instalată de Dragnea, la palatul Victoria”, a afirmat Eugen Tomac, sâmbătă la Școala de Vară a PMP, de la Costinești, potrivit Mediafax.

Eugen Tomac a mai precizat că PMP nu va semna „pactul bunăstării”, propus de premier. El a spus că singurul pact la care va adera PMP este cel prin care actualul Guvern va fi demis. „Dăncilă, scrie în numele tău, nu în numele lui Dragnea. Pactul vostru propus poate fi acceptat cu o singură condiție, noi aderăm la pactul prin care trimitem Guvernul Dragnea trei acasă, acesta este singurul pact la care aderăm”, a conchis Tomac.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea își iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetățenilor și că nu vor tăia pensiile și salariile. Adresa de e-mail de pe care a fost transmis pactul către partide este presedinte@psd.ro