Cine este profesoara care a atacat elevii de la pregătitoare cu spray lacrimogen. Inspector: "Lua note mari la examen, dar nu-și ducea niciodată anul până la capăt" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0751vineri 07 aug 2020

Cine este profesoara care a atacat elevii de la pregătitoare cu spray lacrimogen. Inspector: "Lua note mari la examen, dar nu-și ducea niciodată anul până la capăt"

de A.O. Joi, 12 septembrie 2019, 13:14
- a A+
Imagine
​Profesoara din județul Satu Mare care a atacat doi copii, în vârstă de șase ani, cu spay lacrimogen era cunoscută în rețeaua școlară ca fiind cu probleme, dar după cum spune inspectorul școlar nu a avut niciodată antecedente violente. În schimb, nu ducea niciodată anul școlar până la capăt, ci renunța la jobul primit la început de septembrie.


"În primul rând i s-a desfăcut contractul de muncă de ieri. Ea n-a mai avut antecedente de felul acesta. Singurele antecedente pe care le-a avut a fost că de fiecare dată când a fost repartizată pe un post nu a dus anul școlar la bun sfârșit și a renunțat după o săptămână, două, o lună. A participat la concursuri, întotdeauna a luat note mari, dar nu a dus anul până la capăt. Acum a zis că s-a simțit amenințată de către cei doi copii de 6 ani. Acum să mă ierte Dumnezeu, dar un învățător care e pus acolo să învețe copiii să te simți amenințat de un copil de 6 ani?", a spus pentru HotNews Călin Durlan, inspector general la Satu Mare.

Incidentul de la Satu Mare a avut loc, luni, la școala din Chereușa, comuna Santău, unde o profesoara a folosit sprayul paralizant pe cei doi elevi de la pregătitoare pe motiv că ar fi fost agresată. Profesoara a fost reținută pentru 24 de ore după ce a atacat doi copii.

Satu Mare: O profesoară a fost reținută de poliție după ce a atacat doi elevi de la clasa pregătitoare cu un spray lacrimogen / Inspector: "Nu poți să invoci legitima apărare în fața unor copii de șase ani"


5280 de afisariUite ce se va intimpla
Intermezzo [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 13:27
+6/6
Nimeni din tara asta nu va indrazni s-o declare nebuna si sa-i interzica pe vecie practicarea profesiei. Ca atare ea va fi reangajata in alta parte si va mai chinui multe generatii de copii. La noi nebunii pina nu fac si o crima nu sunt deranjati in niciun fel.
asta
Tsh [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 14:50
0/0
asta deja e o crima...
comenteaza
Cookie Settings