Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, a fost numit de premier secretat de stat la Ministerul Energiei - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0105marţi 26 ian 2021

Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, a fost numit de premier secretat de stat la Ministerul Energiei

de I.B. Miercuri, 11 septembrie 2019, 23:40
- a A+
Imagine
Fostul vicepreședinte al PMP, actual membru PSD, Radu Cristescu a fost numit de către premierul Viorica Dăncilă în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei, potrivit unei decizii publicate, miercuri, în Monitorul Oficial, potrivit Mediafax.

"În temeiul art. 29 și al art. 31 lit. d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Radu-Mihai Cristescu se numește în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei", se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.


Pe 22 mai, Radu Cristescu a fost exclus din PMP, şi demis din funcţia de vicepreşedinte, în şedinţa Consiliului Executiv Naţional al partidului, de către Traian Băsescu.

Motivul excluderii a fost atacul la adresa lui Eugen Tomac, Băsescu cerându-i atunci lui Cristescu să vină cu probe pentru afirmaţiile făcute.

Pe 4 august, fostul vicepreşedinte al PMP Radu Cristescu a anunţat, pe Facebook, că a acceptat invitaţia Vioricăi Dăncilă de a se alătura PSD, un partid care se schimbă şi în a cărei schimbare crede.1424 de afisaristrategie!
ber [utilizator], Joi, 12 septembrie 2019, 0:19
-1/1
Daca-l injuri pe Basescu, ajungi departe! Da-i inainte Cristescule, viitorul iti surade!
comenteaza