Mirel Rădoi, după înfrângerea cu Danemarca: "Dacă egalam era nemeritat. Singurul vinovat sunt eu" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0980vineri 27 nov 2020

Mirel Rădoi, după înfrângerea cu Danemarca: "Dacă egalam era nemeritat. Singurul vinovat sunt eu"

de Diana Ene Miercuri, 11 septembrie 2019, 12:50
- a A+
Imagine
Naționala de tineret a României a debutat cu o înfrângere în preliminariile pentru Euro 2021, scor 1-2 pe terenul Danemarcei. Selecționerul Mirel Rădoi a declarat că tricolorii nu ar fi meritat un punct, dacă Florinel Coman ar fi transformat lovitura de la 11 metri din prelungiri. În plus, Rădoi și-a asumat eșecul, afirmând că el este singurul vinovat.


"Sunt foarte puţine lucruri pozitive. Aş lăuda băieţii pentru atitudine, pentru revenirea pe final de joc, dar cred eu că dacă egalam era nemeritat. Nu ştiu dacă am fi meritat vreun punct astă seară, la felul cum ne-am prezentat, greşeli copilăreşti, greşeli de poziţionare, de interpretare. E clar că în momentul de faţă trebuie să îmi asum acest rezultat.

Îmi pare rău pentru că nu au putut să treacă peste momentele grele, pentru că noi trebuia să fim echipa care să încerce în primele 20 de minute să pună presiune pe ei, să aibă o posesie prelungită a balonului, să aibă schimburi de direcţie cât mai rapide, pentru că ştiam că adversarii noştri în momentul în care vor pierde mingea vor încerca să facă un contrapresing. Din păcate, am realizat foarte puţine lucruri în primele 20 de minute.

Persistă aceleaşi probleme pe care le-am avut şi cu generaţia trecută, la nivelul fundaşilor centrali, din păcate interpretăm foarte greu jocul, în momentul în care jucăm cu o echipă care joacă 4-3-3 şi atacantul iese undeva să creeze o superioritate la nivelul mijlocaşilor noştri centrali, din păcate interpretăm din nou greşit. În momentul de faţă, singurul vinovat sunt eu", a declarat Rădoi, potrivit Digi Sport.

Naționala de tineret a României a fost învinsă marți, la Aalborg, de Danemarca, scor 2-1, în primul meci din preliminariile pentru Campionatul European din 2021. Pentru Danemarca a marcat Olsen, în minutele 3 şi 55, în timp ce pentru România a înscris Coman, în minutul 80. În minutul 90+3, Coman a ratat o lovitură de la 11 metri.

Clasamentul Grupei 8:

1. Finlanda 2 meciuri (3-1) 4 puncte
2. Ucraina 2 (4-2) 3
3. Danemarca 1 (2-1) 3
4. Irlanda de Nord 2 (1-1) 2
5. Malta 2 (0-4) 1
6. România 1 (1-2) 01700 de afisarida
codrean [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 14:20
0/0
ii dau dreptate, nu e singurul dar e principalul vinovat !Nu se intra asa intr-un meci, debusolati, parand a fi uitat abc-ul fotbalului Penibil ! Ce s-a intamplat cu Adrian Petre care juca "acasa"?, in fata unor adversari pe care-i cunostea ? Daca la Nationala Mare am avut doi promovati aici a fost doar unul :Florinel. Ce s-a intamplat cu Darius Olaru, atat de matur in alte meciuri ? Doar asumarea vinei fara o analiza corecta nu ajuta la corectare ! Si ce-a fost gargariseala penibila a lui Stoichita ? Cine-l tine acolo pentru a debita enormitati ?
Spre deosebire de actualul.....
gigiN [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 14:44
0/0
...selectioner-si de multi antrenori-,Radoi pare sa aiba si character si minte si ar trebui sa il inlocuiasca imediat pe Contra.
inca 2 comentarii comenteaza