Mediastandard.ro: Ce mai scrie presa internațională despre România: alegeri, mediu și huiduielile de pe stadion - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145luni 26 oct 2020

Mediastandard.ro: Ce mai scrie presa internațională despre România: alegeri, mediu și huiduielile de pe stadion

de Mediastandard.ro Miercuri, 11 septembrie 2019, 10:07
- a A+
Imagine
​​Deși nu e una dintre cele mai "populare" state europene, România este menționată uneori de către publicațiile străine, la polul opus aflându-se, desigur, state mai dezvoltate sau mult mai controversate - deși e de menționat că în această categorie s-a înscris și România în perioada în care partidul de guvernământ lansa atacuri la adresa DNA și a Laurei Codruța Kovesi.


Citește mai multe pe Mediastandard.ro


1098 de afisariDe regula
UpNext [utilizator], Miercuri, 11 septembrie 2019, 14:54
0/0
presa internationala trateaza negativ - critic Romania (ca natiune, colectivitate, grupuri de persoane, clasa politica etc.), subliniind sau evocand defectele morale cunoscute - coruptie, hotie, inselaciune, cersetorie, violenta etc. Arareori sunt tratate pozitiv un numar foarte restrans de persoane/personalitati din sport si cultura (Comaneci, Hagi, Halep) , inclusiv de origine romana (Enescu, Eliade, Brancusi, ) cu performante remarcabile.

Din pacate, avem doar cateva persoane (=personalitati) pozitive, in opozitie cu o intreaga natiune perceputa extrem de negativ. Sa fie oare o conspiratie mondiala impotriva bietului nostru popor bland si cu frica de Dumnezeu???
comenteaza