Dan Petrescu, despre situația lui George Țucudean: "Nu mai joacă anul acesta" - Hotnews Mobile
1 € 4,7769 1 USD 4,3378miercuri 29 ian 2020

Dan Petrescu, despre situația lui George Țucudean: "Nu mai joacă anul acesta"

de Silviu Dumitru Marţi, 10 septembrie 2019, 22:35
- a A+
Imagine
​Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre retragerea temporară a lui George Ţucudean, care, la 27 de ani, are probleme de sănătate. Tehnicianul a declarat că atacantul nu va mai juca în acest an, potrivit Mediafax."Clar nu mai joacă anul acesta. El a anunţat că se retrage momentan. E o problemă personală care mă depăşeşte. Vreau să joace fotbal, eu l-am cumpărat. Dacă el crede că are nevoie de pauză, atunci e o problemă pentru noi. La antrenamente dădea nişte goluri... rămâneam şocat. Am antrenat şi eu nişte jucători. Nicio problemă nu a avut la antrenamente", a declarat Dan Petrescu , marți seară, la Digi Sport.

În luna martie, Ţucudean a ratat meciul dintre Viitorul şi CFR Cluj din play-off. Ardelenii s-au impus cu 1-0, fără să se poată baza pe Ţucudean. Iniţial s-a spus că atacantul are o problemă musculară, dar ulterior s-a descoperit că Ţucudean are probleme la inimă. Ţucudean a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să se retragă în anul 1994, la doar 27 de ani. De altfel, atacantul a şi fost supus unor intervenţii medicale.

La începutul lunii septembrie, clubul CFR Cluj a anunțat că George Țucudean este nevoit să se retragă temporar din activitatea fotbalistică din cauza problemelor de sănătate.

Citește și:CFR Cluj: George Țucudean s-a retras, momentan, din fotbal, din cauza problemelor la inimă


1079 de afisari


"maladia"
codrean [utilizator], Marţi, 10 septembrie 2019, 22:44
0/0
este curabilla cu un tratament de inalta tehnologie, practicat curent in USA, nu la noi insa (inca?). Esecul - dupa doua incercari- ale medicilor din Viena m-a pus pe ganduri. Se intampla si la "case mari"!?
comenteaza
Cookie Settings