Circul cu holograme, devenit realitate: unde poți să vezi animale virtuale de mari dimensiuni. Experiențele de la circ reprezintă niște amintiri foarte plăcute pentru majoritatea copiilor. Din păcate, pentru o lungă perioadă de timp, au fost construite în jurul chinuirii animalelor. Nicăieri nu este mai evident că săracele vietăți sunt antrenate să facă ce spun stăpânii, iar dacă nu sunt buni executanți, ajung să fie pedepsite. O excepție de la această regulă a fost introdusă la Circus Roncalli. Un circ cu tradiție din Germania, Roncalli a fost deschis în 1976. În 2019, a decis să facă o schimbare radicală de prezentare prin introducerea hologramelor de mari dimensiuni, în locul cailor, a leilor și elefanților, scrie Playtech.

Faze tariFoto: Colaj foto

Primii pantofi sport pe care îi poţi ruga verbal să se lege singuri. După modelul Adapt BB, lansat în primăvară, care oferea posibilitatea de a controla şireturile automate prin intermediul unei aplicaţii pentru mobil, compania a anunţat o nouă versiune modernizată a unui design clasic, care permite funcţionalitate similară. Este vorba despre Adapt Huaraches, pantofi sport care vor permite control prin aplicaţie, dar şi prin comenzi vocale pe iPhone prin intermediul Siri. Nike Adapt Huaraches este un nou model de pantofi sport pentru alergat, inspirat de originalul Air Huaraches, care a debutat în 1991, conform Descoperă.ro.

Acest cățel are aproape 2 metri lungime, la doar 9 luni. Ce rasă e uriașul. Pare ditamai dulăul, dar este doar un pui! Deşi pare incredibil, căţelul Euphrates, în vârstă de numai nouă luni, din rasa Molossus American, are o lungime de 1,83 metri şi greutatea de 82 de kilograme. Euphrates este de fapt căţeluşă şi a intrat deja în Cartea Recordurilor pentru dimensiunile sale cu totul neobişnuite. Datorită taliei sale imense, acest pui bagă frica în orice câine adult numai când deschide gura, se arată în articolul Click.

Prima zi de școală, celebrată de Google: care este structura noului an și câți copii încep școala. Elevii români din învățământul preuniversitar încep școala. Cu această ocazie, la fel ca în cazul altor evenimente importante sau aniversări, Google a creat un doodle pe pagina principală a motorului de căutare. Spre deosebire de doodle-urile recente, acesta nu este animat, ci static. Pare să fie desenat de un copil și include clădirea unei școli încadrată de caracterele care formează cuvântul Google. Revenind însă la prima zi de școală din România, aceasta marchează o premieră îngrijorătoare pentru țara noastră. Atât din cauza natalității scăzute, cât și numărului foarte mare de români plecați în occident, numărul copiilor care încep astăzi școala s-a micșorat semnificativ, scrie Playtech.

Obiectul misterios găsit într-un mormânt vechi de 2100 de ani din ”Atlantida Rusiei. Un accesoriu antic, de forma unui smartphone, unii arheologi ba chiar l-au comparat în glumă cu un iPhone, a fost descoperit într-un mormânt vechi de 2137 de ani. Descoperirea a fost făcută după golirea unui lac de acumulare din Republica Tuva, Siberia. În timp ce scoteau la suprafață scheletul unei femei botezate Natasha, arheologii au dat, în 2016, peste un accesoriu antic despre care spun că este catarama unei centuri, potrivit Știrile Pro Tv.