În sânii goi, pe podiumul de la Săptămâna Modei de la New York. Cea mai apreciată a fost o mulatră superbă, al cărei bust perfect s-a putut vedea prin tricoul transparent. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de ciclism, un tricou negru, o geacă gri de primăvară și cizme peste genunchi în picioare, manechinul a făcut furori la prezentarea de modă a designerului Ronnie Fieg, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

A stat ”șase ore în picioare” în avion ca să își lase soția să doarmă. Reacția unei pasagere. Un bărbat ar fi stat în picioare pe parcursul unui zbor de șase ore ca soția sa să poată dormi liniștită pe un întreg rând de scaune. O pasageră i-a pozat și a pus povestea pe Twitter, unde a strâns peste 15.000 de reacții și 2.500 de comentarii. Însă nu toată lumea împărtășește părerea pasagerei, iar mai multe persoane au reacțioant spunând că soția sa este “egoistă”, potrivit Stirile Protv.

O femeie în vârstă de 73 de ani a născut gemeni. A fost fertilizată in vitro. Ea și soțul ei, Raja Rao, în vârstă de 80 de ani, sunt căsătoriți din 1962, dar n-au putut avea niciodată copii pe cale naturală. Erramatti a fost supusă unei cezariene. „Operația a decurs foarte bine. Mama și copiii sunt sănătoși, n-au apărut complicații”, a spus Sanakayyala Umashankar, medicul care s-a ocupat de sarcina femeii și de cezariana ei, conform Libertatea.

Cum a fost surprins un cuplu în toaleta avionului. Pasagerii au făcut coadă în față. Momente stânjenitoare în aer după ce mai multe persoane au făcut coadă în fața toaletei dintr-un avion, blocată de minute bune de un cuplu. Pasagerii zborului United Airlines au facut coadă timp de 10 minute în fața toaletei, până când un bărbat a deschis ușa și a ieșit, urmat îndeaproape de o femeie, notează Știrile Protv.

Whitney Houston, sub formă de hologramă, într-un turneu. O hologramă a cântăreţei americane Whitney Houston, care a murit în 2012, va fi folosită într-un turneu organizat în Marea Britanie în 2020, în care vor fi prezentate cele mai celebre piese ale acesteia. Compania Primary Wave, specializată în conceperea de holograme, a decis să creeze un show care va fi prezentat în Marea Britanie în 2020, scrie Descoperă.