Dăncilă, despre o posibilă respingere a Rovanei Plumb și a lui Dan Nica pentru funcția de comisar: Nu am văzut nicio informație oficială - Hotnews Mobile
1 € 4,8068 1 USD 4,4186vineri 28 feb 2020

Dăncilă, despre o posibilă respingere a Rovanei Plumb și a lui Dan Nica pentru funcția de comisar: Nu am văzut nicio informație oficială

de N.O. Joi, 5 septembrie 2019, 14:29
- a A+
Imagine
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la Mioveni, că "nu a văzut nicio informație oficială" cu privire la respingerea celor două propuneri trimise de ea la Bruxelles pentru funcția de comisar, respectiv Rovana Plumb și Dan Nica."Eu nu am văzut nimic oficial. Am văzut dorința unora de a avea comisari respinși, avantajele politice contează mai mult decât imaginea României", a declarat Dăncilă, adăugând că ea a susținut candidatura lui Dacian Cioloș pentru funcția de comisar european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, "pentru că era reprezentantul României".

Reacția lui Dăncilă vine după ce EurActiv a scris că cele două propuneri trimise de Viorica Dăncilă la Bruxelles, Dan Nica şi Rovana Plumb, ar fi fost respinse.

Potrivit sursei citate, în locul celor doi ar putea fi propusă Ramona Mănescu, ministrul Afacerilor Externe, iar România ar putea primi portofoliul Transporturilor.


1269 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings