Fundaţie sprijinită de DiCaprio promite ajutor de 5 milioane de dolari pentru Pădurile Amazoniene - Hotnews Mobile
1 € 1 USD vineri 10 iul 2020

Fundaţie sprijinită de DiCaprio promite ajutor de 5 milioane de dolari pentru Pădurile Amazoniene

de A.Z. Duminică, 25 august 2019, 22:58
- a A+
Imagine
O nouă fundaţie pentru protejarea mediului creată de actorul Leonardo DiCaprio şi mai mulţi filantropi promite un sprijin financiar de 5 milioane de dolari organizaţiilor locale care se ocupă de combaterea distrugerilor provocate de incendii în Pădurile Amazoniene, scrie Mediafax, citând Associated Press.


Earth Alliance a fost creată luna trecută de DiCaprio şi filantropii Laurene Powell Jobs şi Brian Sheth. Duminică, a fost lansat Fondul pentru Pădurile Amazoniene, pe site-ul fundației, unde se pot face donații.

Numărul incendiilor de vegetație produse în Pădurea Amazoniană din luna ianuarie a ajuns la 74.155. Este vorba despre o creștere de aproape 85% a numărului incendiilor față de anul trecut, a informat recent Institutul Național pentru Cercetarea Mediului din Brazilia (INPE).

Fondurile colectate de fundație vor fi distribuite unor grupuri locale care se ocupă de combaterea problemei. Pădurile Amazoniene ocupă 43% din suprafața Americii de Sud și găzduiesc aproape trei milioane de indigeni. În Amazonia se găsesc 20% din cantitatea de apă dulce de pe planetă, 34% dintre pădurile virgine și 30 - 50% din fauna și flora lumii. Se întinde pe teritoriile a nouă dintre cele 12 țări din America de Sud, majoritar în Brazilia (67%), Bolivia (11%) şi Peru (13%).


956 de afisariAstia fac ceva, ajuta
dorsy [utilizator], Luni, 26 august 2019, 7:32
+4/4
Tu populezi planeta degeaba.
sa inteleg ca tu mergi pe jos la serviciu?
qwerasdf [utilizator], Luni, 26 august 2019, 7:41
+3/3
chiar si atunci cand ai de mers in alt oras, tot pe jos, nu?

sau tu doar te deplasezi pana la posta sa incasezi...?
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings