Modulul care ar putea ajuta astronauții să se adapteze la viața din spațiu. Călătoria în spațiu afectează foarte tare corpul uman, iar soluții pentru o mai bună adaptare a acestora se caută constant. Noi misiuni către Lună și Marte sunt mai aproape decât ai impresia, iar NASA se pregătește intens pentru asta. Sierra Nevada Corporation este o companie americană producătoare de echipament aerospațial. Într-o colaborare cu NASA, americanii au construit un prototip pentru un modul care ar urma să fie trimis în spațiu și să vină în ajutorul astronauților, scrie Playtech.

Faze tariFoto: Colaj foto

Turiștii pot “vizita” Berlinul înainte de căderea Zidului. Cum este posibil. O companie hightech a pus însă la punct o călătorie unică înapoi în timp - cu ajutorul realităţii virtuale. Turiştii - şi localnicii - dornici să vadă cum arăta Berlinul pe vremea când era împărţit în două pot face acum asta doar cu ajutorul unor ochelari speciali. Aici este Charlie, celebrul punct de trecere a frontierei între Berlinul de Vest şi cel de Est. De o parte şi de alta a Zidului e plin de militari. Odată ce ai trecut, poţi să îţi continui drumul prin Berlinul de Est, de la Catedrala Franceză către Alexanderplatz, potrivit Știrile Pro Tv.

Angajaţii români pierd zilnic două ore din timpul de lucru din cauza colegilor vorbăreţi. Trei din patru angajaţi spun că pierd zilnic până la două ore din timpul programului din cauza unor lucruri care le distrag atenţia de la ceea ce au de făcut. Printre cele mai deranjante sunt discuţiile telefonice zgomotoase purtate de colegi în birou sau telefonul de serviciu care sună prea des, zgomotul ambiental specific birourilor de tip open space, colegii cu chef de vorbă sau şedinţele prea lungi. La acestea se adaugă timpul petrecut pe reţelele de socializare sau pauzele de cafea şi ţigară, relatează Descoperă.ro.

Cum a reușit un român să fure de la o austriacă bogată 20 de lingouri de aur. Un român de 43 de ani, care a furat 20 de kilograme de aur de la o bătrână din Austria, cu complicitatea unui avocat austriac, prieten cu victima, a fost condamnat la patru ani de închisoare. Cei doi au plănuit furtul a 20 de lingouri de aur, însumând 20 de kilograme, în urmă cu doi ani. Victima a fost o pensionară bogată, de 78 de ani, din Viena, apropiată a avocatului. După furt, avocatul austriac a cedat și a recunoscut fapta. Aurul, însă, nu a fost recuperat, pentru că românul a părăsit țara cu toate cele 20 de lingouri, conform Digi24.

Premiu de 2 miliarde de dolari pentru cine ajunge pe Lună. New Gingrich, un fost preşedinte al Camerei Reprezentanţilor a Congresului SUA, propune un premiu de 2 miliarde de doari pentru compania privată care ajunge pe Lună şi va stabili acolo o bază permanentă. Eforturile depuse de către oamenii de ştiinţă de la NASA pentru o reîntoarcere americană pe Lună nu impresionează pe toată lumea, mai ales din prisma resurselor financiare pe care un astfel de proiect le consumă, potrivit Descoperă.ro.