Deșeuri medicale abandonate lângă un râu din Teleorman de o firmă care se ocupă de colectarea lor - Hotnews Mobile
1 € 4,7800 1 USD 4,4131marţi 18 feb 2020

Deșeuri medicale abandonate lângă un râu din Teleorman de o firmă care se ocupă de colectarea lor

de N.O. Joi, 22 august 2019, 15:41
- a A+
Imagine
Mai multe deșeuri medicale au fost descoperite într-o groapă din apropierea satului Slăvești, din județul Teleorman. Polițiștii au stabilit că responsabilă de această situație este chiar o societate care are ca obiect de activitate colectarea și transportul deșeurilor medicale, relatează Mediafax.Deșeurile au fost descoperite de polițiști într-o groapă cu o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și adâncă de circa 3 metri, situată în extravilanul satului Slăvești, în vecinătatea râului Teleorman. Deșeurile erau abandonate în recipiente de colectare, cum ar fi saci, bidoane sau cutii, susțin polițiștii.

"În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările se desfășoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle. Cercetările au arătat că responsabilă pentru situație este o societate comercială al cărei obiect de activitate este colectarea și transportul în vederea eliminării în condiții ecologice a deșeurilor medicale", se arată într-un comunicat al IPJ Teleorman.

Comisarii Gărzii de Mediu au prelevat probe din apa râului și le-au trimis la analize.

"Ieri (miercuri-n.r.) s-au prelevat probe și mostrele au fost trimise la laborator spre analiză. În județul Teleorman nu ne-am mai confruntat până acum cu o astfel de situație. S-a identificat firma responsabilă și i-am pus în vedere să elimine deșeurile medicale de acolo, să asigure paza zonei până la eliminarea lor totală și le-am aplicat și o sancțiune în valoare de 40.000 de lei“, a declarat Gabriela Horumbă, comisar șef al Gărzii de Mediu Teleorman.


1907 afisari


Astia ar trebui s-o pateasca!!!
Marionette [utilizator], Joi, 22 august 2019, 15:53
+2/2
Pe langa faptul ca este fakejob, creat prin lege, in loc sa faca dracu' putinul pentru care castiga o gramada de bani, raspandesc boli!
Sa dat și un termen de rezolvare?
asavreau [utilizator], Joi, 22 august 2019, 16:55
+1/1
Că altfel rezolvă ăia natural!
comenteaza
Cookie Settings