Noi probe găsite la perchezițiile din cazul Caracal: o posetă albastră care nu aparține nici Luizei, nici Alexandrei - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203joi 04 iun 2020

Noi probe găsite la perchezițiile din cazul Caracal: o posetă albastră care nu aparține nici Luizei, nici Alexandrei

de D.D. Marţi, 20 august 2019, 11:01
- a A+
Imagine
Anchetatorii au identificat, la percheziția mașinii lui Gheorghe Dincă, și o poșetă albastră care nu este a fetelor, Luiza sau Alexandra, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Informația a fost confirmată și de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.


Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că procurorii au identificat, atunci când au verificat prima oară mașina lui Gheorghe Dincă, o poșetă albastră. Această poșetă nu este nici a Luizei, nici a Alexandrei, arată aceleași surse.

Informația a fost confirmată și de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei. Cumpănașu a mai spus că în mașina lui Dincă au mai fost găsiți doi cercei, însă doar unul îi aparținea Alexandrei. La momentul dispariției, Luiza avea un rucsac, care nu a fost găsit.

În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul perchezițiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei Măceșanu. Însă din oasele identificate în pădure nu a putut fi identificat un profil ADN.


9630 de afisari


rucsacul a fost ars
pmct [utilizator], Marţi, 20 august 2019, 11:27
+1/3
cel mai probabil rucsacul a fost ars insa este interesant de cat timp era acea poseta acolo. Adica ala nu a vazut-o in tot acest timp? Este posibil ca dinca sa mai fi facut o victima in luna mai dupa cum a declarat iar acele oase din liziera sa fie ale acestei victime. De osemintele Luizei este posibil sa fi scapat prin aruncarea lor in Olt sau Dunare ca tocmai asta declarase la inceput insa politistii destepti in loc sa refaca traseul cu criminalul ei l-au dus pe scurtaturi si pe drum asfaltat si bineinteles ca nu au gasit nimic.
Parca era din dinti ADN-ul?
delavrancea [utilizator], Marţi, 20 august 2019, 12:21
+1/1
N-ar trebui sa corectati?
Nu putem sti ca oasele sunt ale Alexandrei.
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings