Anchetatorii au identificat, la percheziția mașinii lui Gheorghe Dincă, și o poșetă albastră care nu este a fetelor, Luiza sau Alexandra, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Informația a fost confirmată și de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că procurorii au identificat, atunci când au verificat prima oară mașina lui Gheorghe Dincă, o poșetă albastră. Această poșetă nu este nici a Luizei, nici a Alexandrei, arată aceleași surse.

Informația a fost confirmată și de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei. Cumpănașu a mai spus că în mașina lui Dincă au mai fost găsiți doi cercei, însă doar unul îi aparținea Alexandrei. La momentul dispariției, Luiza avea un rucsac, care nu a fost găsit.

În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul perchezițiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei Măceșanu. Însă din oasele identificate în pădure nu a putut fi identificat un profil ADN.