Dosar penal pentru folosirea unei drone la o nuntă - Hotnews Mobile
1 € 4,7800 1 USD 4,4131marţi 18 feb 2020

Dosar penal pentru folosirea unei drone la o nuntă

de D.D. Marţi, 20 august 2019, 9:45
- a A+
Imagine
Un buzoian de 27 de ani s-a ales cu un dosar penal pentru că a folosit o dronă pentru a filma o nuntă care se desfășura la o biserică din Bistrița, scrie Mediafax.Potrivit Jandarmeriei Bistrița, jandarmii au prins, luni seara, un bărbat de 27 de ani din Buzău care a ridicat de la sol o dronă, fără să aibă autorizaţie în acest sens. Tânărul a folosit drona pentru a filma într-o zonă din orașul Bistriţa deasupra unui lăcaş de cult unde avea loc o cununie religioasă.

"Conform prevederilor legale în vigoare acest lucru se poate efectua doar dacă proprietarul posedă un certificat de înmatriculare sau identificare şi autorizaţie de navigabilitate. Pentru că tânărul nu deţinea aceste documente, pe numele său au fost întocmite actele de sesizare pentru exploatarea unei aeronave fără ca aceasta să posede un certificat de înmatriculare sau identificare şi un certificat sau o autorizaţie de navigabilitate sau documente echivalente", arată Jandarmeria Bistrița.


21499 de afisari


mda
marianmarian [utilizator], Marţi, 20 august 2019, 9:51
+31/37
Noroc de jandarmerie, frate, altfel ce ne faceam, nu? Stati in cur in masini cu omul sangerand langa voi si nici nu va dati jos, dar acuma v-ati pus pe prins drone. Da, stiu, unii erau politisti, astia sunt jandarmi. Din aceeasi troaca. Sunteti penibili.
Piratul aerului.
feroviarul123 [utilizator], Marţi, 20 august 2019, 9:55
+27/27
Mda pentru ca folosești o drona iti face dosar penal dar ca mergi cu un tren și ala ia foc nu se întâmplă nimic.
inca 14 comentarii comenteaza
Cookie Settings