Pereții casei lui Gheorghe Dincă, verificați cu scannerul - Hotnews Mobile
1 € 4,7800 1 USD 4,4131marţi 18 feb 2020

Pereții casei lui Gheorghe Dincă, verificați cu scannerul

de D.D. Luni, 19 august 2019, 12:12
- a A+
Imagine
​Pereții casei lui Gheorghe Dincă sunt verificați cu scannerul, în căutarea de noi probe. Aparatul de scanat a fost adus de anchetatori în urmă cu câteva zile la Caracal, pentru a face cercetări amănunţite la locuința lui Gheorghe Dincă, relatează Mediafax.

Aparatul a depistat deja câteva anomalii la nivelul solului, declarau pentru Mediafax surse judiciare. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

Luni, perchezițiile au fost reluate la locuința lui Dincă, verificându-se, potrivit unor surse judiciare, și pereții cu scannerul în căutarea de noi probe.În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul perchezițiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei.

De asemenea, procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susținut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. Specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă.

Procurorii au retrimis INML dispoziție de refacere a analizei.2460 de afisari


ieri un idiot comunist tipa pe digi24
ruskimushki [utilizator], Luni, 19 august 2019, 14:11
+1/1
ca avem aparatura mai tare, sefi de promotie mai tari, biologi mai babani decat tot vestul laolalta
Drama continua pana vom avea un copy-cat
Lok [utilizator], Luni, 19 august 2019, 12:22
0/2
Sau nu asta urmareste presa, ca deja sunt foarte confuz de ce mai este o stire faptul ca un ucigas a fost prins.
inca 7 comentarii comenteaza
Cookie Settings