​Dacă îți dorești să lucrezi în domeniul economiei sustenabile și activitatea ta să aibă un impact global, trebuie să știi că Sustainalytics face angajări în noul sediu din București - Unirii View. Echipa de 90 de angajați din București s-a mutat la mijlocul lunii iunie și se bucură de o varietate mare de spații, o vedere panoramică a Capitalei și tehnologie de lucru modernă.

Sustainalytics Foto: Sustainalytics

Echipa din Bucureștisusține activitatea diviziei globale de Information Technology. Viitorii noștri colegi vor face parte din echipe de Product și Software Development, dar și echipe de Digital & Data Analysis. În ultimii ani a fost dezvoltată și o echipă de core analysis a produsului de Corporate Governance, unul din pilonii de bază ai ESG Analysis, aflat în portofoliul companiei. La acestea se adaugă echipe de Legal, HR și Operațiuni.” spune Marius Cimpoeșu, Vice-presedinte executiv în cadrul Sustainalytics.

Noul sediul Sustainalytics din cadrul Unirii View are o suprafață de 1000 mp, clădirea primind de curând Premiul 1 pentru Performanță și Calitate în Proiectarea Structurilor de Construcții din partea Asociației Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri în România. Un element marca Sustainalytics este reprezentat de pardoselile sustenabile și utilizarea materialelor reciclate în decorarea spațiului de lucru. Angajații pot folosi și un board room spațios, modular și flexibil, astfel încât să fie acomodat pentru diferite tipuri de activități, de la cele de training și până la ședințe de meditație, asigurate de unul dintre angajații companiei. O atenție deosebită a fost acordată zonei de lounge/relaxare, unde pe lângă facilitățile obișnuite de gaming există și o bibliotecă. În acest fel, fiecare dintre membrii echipei poate alege metoda de relaxare preferată.

Relocarea din București este un semnal important pentru planurile companiei în țara noastră. “În București avem o echipă talentată care a contribuit semnificativ la creșterea accelerată a Sustainalytics din ultimii ani. Sunt mândru să văd că oamenii noștri din București vor evolua profesional și personal într-un sediu nou, care oferă un mediu de lucru flexibil și colaborativ. Suntem norocoși să avem o echipă pasionată, formată din oameni care cred cu tărie în misionea lor de a contribui la o economie globală mai sustenabilă.” a spus Michael Jantzi, CEO-ul Sustainalytics, la inaugurarea oficială a noului sediu.

Sustainalytics este într-o continuă creștere la nivel global, ceea ce atrage un număr tot mai mare de angajați în Capitală și în Timișoara, cele două birouri însumând în acest moment peste 260 de angajați. Sustainalytics este deja cunoscută pentru acțiunile sale de responsabilitate socială, iar anul acesta caută parteneri interesați de domeniul sustenabilității. Ca exemplu, angajații din Timișoara s-au alăturat celor de la Rosenc în cadrul unei acțiuni de cercetare a materialelor de construcție sustenabile, cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului.

Pe lângă creșterea numărului de angajați în cele două locații și trendul pozitiv al retenției angajaților, Sustainalytics se mândrește cu noile divizii globale pe care compania le susține din țara noastră și rolurile complexe, cu abilități de leadership, process & program management. Toate acestea pentru atingerea obiectivului Sustainalytics: să devină un furnizor “one stop shop” pentru piața produselor de analiză de sustenabilitate.

Sustainalytics derulează activități de cercetare și analiză care permit investitorilor, băncilor și altor institutii din mediul financiar global să ia decizii informate atunci când derulează o investiție. Mai exact, echipa are o contribuție importantă în colectarea și analiza de date cu privire la performanța de mediu, socială și de management a companiilor, care sunt utilizate apoi de investitori, alături de alți indicatori și factori, pentru a lua decizii privitoare la alocările de capital. Prin această activitate Sustainalytics încurajează investițiile responsabile, contribuind astfel la o economie globală mai echitabilă și sustenabilă.

Dacă îți dorești să afli care sunt posturile disponibile în cadrul Sustainalytics și să aplici pentru a lucra în noul sediu din București accesează acest LINK.