​Cristi Borcea a câştigat peste 100 de milioane de euro din gaz lichefiat. E clar că Cristi Borcea a câştigat peste 100 de milioane de euro. Afaceristul condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor ilegale ale unor plaje şi terenuri din Constanţa şi Mamaia a făcut avere din afaceri cu gaz lichefiat, pe care le derulează prin mai multe firme. Cele mai importante sunt GASPECO L&D şi Transopeco Logistic and Distribution SA care, până în 2017, i-au adus un profit total de 96 de milioane de euro, scrie Wowbiz.

Caru` cu vedeteFoto: Colaj foto

Cancerul a îngenuncheat-o. Olivia Newton-John a reînvățat să meargă după 27 de ani de luptă cu boala. De mai bine de un sfert de secol, Olivia Newton-John, ajunsă la 70 de ani, se luptă cu cancerul. Actrița din "Grease" a mărturisit că a decis să se concentreze asupra timpului pe care îl mai are de trăit și că nu se lasă învinsă, deși boala a recidivat pentru a treia oară. Olivia a confirmat că boala a ajuns în stadiul 4 de metastază şi că celulele canceroase s-au răspândit în tot corpul. Din cauza cancerului, Olivia Newton-John a fost nevoită să reînveţe să meargă, potrivit Click.

Cum s-a fotografiat Kylie Jenner în vacanță. Fanii, încântați de apariția sa provocatoare. Când vine vorba de Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, nu ne putem aștepta decât la cele mai spectaculoase și provocatoare apariții. Vedeta americană și-a surprins fanii cu fotografii din turul său european, organizat cu ocazia zilei de naștere. Frumoasa miliardară, care a împlinit sâmbătă 22 de ani, strălucește într-un costum de baie în culori vibrante pe care l-a asortat cu un sarong în aceleași nuanțe. Ca și accesorii, Kylie a purtat o pereche de ochelari Dior și o pereche de creole aurii, indică Știrile Pro Tv.

În „războiul” salariilor, câștigă Esca, dar la capitolul reclame, învinge Berecleanu. Producătorii de cosmetice se bat pe ea. Andreea Berecleanu se apropie de 45 de ani, însă arată de parcă abia a împlinit 35. Frumoasă și cu un ten impecabil, e „vânată” de producătorii de cosmetice mai ceva decât manechinele abia ieșite din adolescență. Andreea a spus mereu că pune mare preț pe un stil de viață sănătos, că acordă importanță odihnei și că nu are vicii, se arată în articolul Libertatea.

Reacția lui Barack Obama când o gravidă a fost gata să leșine în spatele lui. Președintele României, Klaus Iohannis, a fost aspru criticat pentru că a ignorat un soldat american care a leșinat chiar în spatele lui, în timp ce ținea discursul de Ziua Marinei. Prin comparație, fostul președinte american, Barack Obama, a fost filmat în momentul când a prins în brațe o gravidă care era gata să leșine în spatele lui. Cei din jur o ajută imediat pe gravidă să părăsească locul respectiv, iar reacția lui Barack Obama este intens aplaudată de public, menționează Unica.