Superman există și cântă o manea în tramvai. E beat mort. Iată că Superman există și în România. Are colanți albaștri, pelerină roșie și cântă o manea în tramvai. Omul se plimbă printre pasageri, iar aceștia nu scot un cuvânt pentru că omul este beat. Filmulețul are peste 115.000 de vizualizări, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Rochia care te scapă de amenzile de circulație. Cum păcălește radarele polițiștilor.O hackeriță din SUA s-a apucat de design vestimentar și a creat o linie de îmbrăcăminte care i-ar putea scuti pe șoferi de amenzile de circulație. Hainele realizate de Kate Rose au un model aparte, ce pare o colecție de plăcuțe de înmatriculare dispuse într-o ordine care redă pasaje din cel de-al patrulea amendament din Constituția SUA, care îi protejează pe cetățeni de supravegherea abuzivă a guvernului, potrivit Stirile ProTv.

O mireasă de 54 de ani nu vrea să-și mai dea jos rochia! Cât va rezista? Dawn Winfield-Hunt, o englezoaică din orașul insular Ryde, s-a măritat la începutul lunii august, iar de-atunci nu s-a mai despărțit deloc de rochia de mireasă. Pentru a-și face cunoscut „pariul” în întreaga lume, Dawn a creat și o pagină de Facebook specială, denumită „Durata de viață a unei rochii de mireasă”, scrie Perfecte.ro

Olandezii vor produce energie electrică din pâine veche. 130 de containere au fost instalate în tot oraşul, pentru colectarea resturilor de pâine veche, care apoi va fi procesată pentru a produce biogaz. Intitulat BroodNodig, proiectul pilot a fost lansat în urmă cu trei ani, fiind o iniţiativă privată care a primit sprijin din partea primăriei. În toată această perioadă, organizatorii au adunat 125 de mii de kilograme de pâine, o cantitate suficientă pentru a alimenta cu biogaz 50 de apartamente pe un an întreg, conform Descoperă.

O adolescentă pedepsită de mama sa a folosit frigiderul să posteze pe Twitter. O adolescentă de 15 ani, căreia mama îi confiscase telefonul mobil, a reușit să păstreze legătura cu prietenii virtuali folosind… frigiderul inteligent al familiei. Dorothy a reușit să posteze pe Twitter, folosind un dispozitiv Nintendo, o consolă de jocuri Wii U și frigiderul intelligent LG. Fata a reușit să comunice cu jurnaliștii de pe iPad-ul verișorului ei, căci încă mai e pedepsită, scrie Știrile ProTv.

Un tânăr care a dormit pe străzi peste un an a ajuns milionar la doar 21 de ani. În urmă cu doar patru ani, Harry a rămas fără adăpost, dar acum conduce propria companie a cărei valoare este estimată la 1 milion de dolari americani. La 17 ani, Harry a petrecut peste un an dormind pe străzi, în diferite adăposturi sau în casele unor prieteni. Dar el spune că, deși a fost o perioadă înfricoșătoare și dificilă din viața sa, timpul pe străzi l-a învățat lecții neprețuite, care l-au ajutat să devină milionar, potrivit Libertatea.