UPDATE Dolj: Doi morţi şi şase răniţi în urma accidentului de microbuz de la Pieleşti - Hotnews Mobile
1 € 4,7777 1 USD 4,3069marţi 10 dec 2019

UPDATE Dolj: Doi morţi şi şase răniţi în urma accidentului de microbuz de la Pieleşti

de G.S. Miercuri, 14 august 2019, 13:29
- a A+
Imagine
Doi oameni au murit şi şase au fost răniţi, miercuri, după ce un microbuz s-a răsturnat în localitatea doljeană Pieleşti. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, în microbuz se aflau 13 persoane, două au fost declarate decedate, şase vor fi transportate la spital, iar alte cinci au refuzat să fie duse la o unitate medicală, relatează Agerpres.Un microbuz s-a răsturnat în afara carosabilului, miercuri, în localitatea Pieleşti. Având în vedere numărul posibilelor victime, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

"Din primele date, se pare că un microbuz care se deplasa pe DN 65, dinspre Balş, s-a răsturnat pe partea carosabilă, într-una dintre curbele din zona respectivă. Mai multor persoane li se acordă îngrijiri medicale. Este posibil ca două persoane să fi decedat", a anunţat IPJ Dolj.

ISU Dolj mai precizează că în zona indicată au fost trimise o autospecială de descarcarare, două autospeciale pentru transport victime multiple şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.


693 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings